![]() |
Anneler günün kutlu olsunn |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Anneler günün kutlu olsunnSeni ilk buğday tenin yumucuk gözlerin ve gülen yüzünle tanıdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okula başlamıştım hani çoraplarıma geçirdiğimiz lastikler bacaklarımı sıkıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sınıfta;Bu gün anneler günü dedi öğretmenimiz ![]() ![]() Annelerinize hediye aldınız mı? Ben susup kalmıştım çocuk aklım ermemişti anneler gününe henüz öğrenmemiştim böyle bir adeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine şanslıydım az da olsa senle bunları paylaşmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz hazır değildim anne olmaya daha yaşım yedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emanetlerini elimden geldiği kadar korudum kolladım büyüttüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erişemediğin yaşlardan geçtim ![]() ![]() ![]() Tatmadığın mutluluklardan içtimm ![]() ![]() ![]() Ama olmadı be annem;tadım eksik ![]() ![]() ![]() Mutluluğum hep yarım kaldı be güzel annemm ![]() ![]() ![]() Azro3 e sevgilerle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :43:43 |
![]() |
![]() |
|