![]() |
An Gelir |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() An Gelir/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle Derin Bir Çığlık Atar Ki Yokluğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah Can, - Sahip Çıktın Yıldızsızlığına - Oysa Sana Ait Değildi Bu Kapkara Geceler - Diz Boyu Gece Sinerken Saçlarına - Bugünü Duydum Sessizlğinde, Yarını Ölmüştü ![]() ![]() Kimsesizliğe Saçıldı Umutlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() Bacası Tütmeyen Bir Evde Emanetken Sıcaklığın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Gittim Mi Geldim Mi Hiç Bilmedim - İki Şarkı Arası, Bir Dudak Payı Çelimsiz Bir Sızı İçimde Bir Varmış Bir Yokmuşlar Da Ziyan Oluyorum - Mavi Mavi Susuyorum Sana - Yine De Siyaha Hasret Kalıyor Özlemin ![]() ![]() Bir Yara Daha Açıyorum İçimde, Sana Değmeden ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yanılgılarıma Teğet Geçiyor Sensizlik - Tenime Dokunuyor, Ama Ben Hep "Sen" Kokuyorum ![]() ![]() Anlasana ![]() ![]() En Büyüğü İçimdeyken, - Senin Yalanların Beni Neylesin ![]() ![]() Bilmediğim Bir Gözyaşına, Sesimi Düşürdüm Ben ![]() ![]() Benim Olmadığın Kadar "Senindim", Duymadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Firarım Cana ![]() ![]() Bozulan, Kırılıp Dökülmenin Mecazi Anlamı Olmuyor Zaman ![]() ![]() ![]() ![]() - İnan Ki Hiç Doğru Değil Zamanlaman ![]() ![]() Üzerime Çığ Düştü - Dudağımda Bir ÇIĞLIK ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle Derin Bir "Es" Verir Ki Yokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|