![]() |
Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Cumartesi gecesi saat 00:30 ![]() ![]() Haberi sunan TRT spikeri gerçekten can alıcı sorular soruyor ![]() ‘Kadınları, çocukları, kundaktaki bebekleri öldürüyorsunuz ![]() Hükümet sözcüsü gergin, ama bir o kadar da pişkin! ‘Bu operasyon Gazze halkına karşı değil ![]() ![]() ![]() Nereye gidecek Gazzeliler? Denize mi? * * * Dünya ayakta ![]() Türkiye ayakta ![]() İsrail vahşetine öfke yağıyor ![]() İstanbul’da, Ankara’da, Erzurum’da, Konya’da, Kayseri’de, Urfa’da, Hakkari’de milyonlarca insan İsrail’i lanetliyor ![]() Hepsinin yüreğine gönlüne sağlık ![]() Dün Çağlayan’da yüzbinleri biraraya getiren Saadet Partisi’ne, Genel Başkan Numan Kurtulmuş’a ve Prof ![]() ![]() ![]() * * * Birileri ne kadar anlamsız ve boş gibi göstermeye çalışsa da, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın bölge ülkelerine yaptığı ziyaretler çok önemli ![]() Her şeyden önce Türkiye’nin nerede durduğunu ifade ediyor ![]() İktidarlarını korumak için Gazze’ye, Filistin’e sağır kesilen rejimlerin göstermeye cesaret edemediği bir duruş bu ![]() İşte Mısır ![]() Hüsnü Mübarek biliyor ki Hamas ayakta kalırsa kendi koltuğu sallanacak ![]() Bölgede bu korkuyu taşıyan sadece Mısır değil elbette ![]() Mahmud Abbas üzerinden Filistin’i teslim olmaya çağıran herkes, kendi iktidarını korumaya çalışıyor ![]() * * * Aslında bu çizginin yabancısı değiliz ![]() Bir önceki cumhurbaşkanı da aynı çizgiyi temsil ediyordu ![]() Ahmet Necdet Sezer’in İsrail ve Filistin ziyaretlerini hatırlayalım ![]() ![]() ![]() * * * Şu günlerde olayların sıcaklığı yüzünden sesleri fazla çıkmasa da, Türkiye’de de benzeri bir durum var ![]() Türkiye’nin bölgedeki tek müttefikinin İsrail olduğunu, Başbakan Erdoğan’ın İsrail’e gösterdiği tepkinin ‘fazla’ olduğunu ve bunun acısının bilmem hangi meselede bizden çıkarılacağını düşünenlerin telaşı da aynı ![]() Gazze’deki vahşete cılız tepkiler vererek köşesinde bekleyen CHP mesela ![]() Yorum ya da analiz değil ![]() CHP’nin dış politikadaki önemli bir isminden bire bir aktarıyorum ![]() ‘Bu hükümet tüm dünyanın terörist kabul ettiği Hamas’la görüşerek, İsrail’le ilişkilerimizi bozdu ![]() Bu sözler Onur Öymen’e ait ![]() * * * Yakın geçmişte AK Parti’nin Hamas’ı davet etmesi üzerine CHP’nin ve malum medyanın kopardığı kıyameti de unutmayalım ![]() Oysa Hamas’la konuşmak önemliydi ![]() ![]() Dünya bu fırsatı kaçırdı ya da gözardı etti ![]() ![]() ‘Küresel CHP’ zihniyeti buna izin vermedi ![]() Şimdi ‘Hamas İsrail’e füze atmasaydı, böyle olmazdı’ tezini kabullenip, İsrail’e karşı daha ölçülü tepki göstermemizi istiyorlar ![]() Yaşanan vahşet karşısında tekrar soruyorum ![]() Ses ver CHP ![]() Nerede duruyorsun ![]() İsrail dost, Hamas terörist mi? * * * Babasından koparılan Filistinli kızın haykırışını hatırlıyor musunuz? Onun yürekleri yakan feryadını unutmadınız değil mi? ‘Her sabah çocuklarını öpen babalar! / Her sabah çocuklarını öpen babalar! / Çok şey mi istiyorum? Utanın, utanın, utanın! Babam demir parmaklıklar arkasında ![]() Babamı istiyorum, babamı istiyorum!’ Nasuhi GÜNGÖR / Star ngungor@stargazete ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Sevgili VANDETTA sana hiçbirşey göründüğü gibi değildir diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?TRT de İsrail sözcüsünün katıldığı programı bende izlemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Alıntı:
Arkadaşım seni tanımayan biri okusa valla bunları Fransız sanar heralde ![]() ![]() ![]() Kınamayla elimize bişey geçiryorsa her saniye kınayalım icraat istiyoruz biz!!! hükümeti karıştırma ayrıca bişeyleri sebep göstererek devlete darbe vurmakdan vazgeç!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VANDETTA
![]() |
![]() ![]() ![]() Kötü de olsa bir fikre sahip olmak başkalarının fikirleriyle yaşamaktan iyidir ![]() ![]() ![]() Türkiye bu savaşta hiçbirşey değildir,çok mükemmel bir laf ettiniz sevgili ötenazi,orada ağzındaki emziğiyle birlikte katledilen bebek,vatanını taşla bile olsa savunmaya kalkışan gençlerin başlarından vurulması sizleri rahatsız etmiyorsa haklı olarak bu sözü eder ve tekrardan dersiniz ki Türkiye bu savaşta hiçbirşey değildir,bu da sizin görüş açınızı insanlığınızı kalbinizdeki merhamet duygusunun bir kanıtı olarak geçer bu sayfalara ![]() ![]() ![]() Türkiye bu savaşın 1 numaralı sanığıdır,az biraz okuyup saçlarınıza şekil vermek haricinde zaman geçirip araştırmalar yapmış olsaydınız sizde görürdünüz ki İsrail denen hadsizlerin bir misyonu var ve bu misyon içerisinde Türkiye'nin güneydoğusu var,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla hareket edenler unutmasınlar ki,zaman içerisinde İsrail tankları bu güzelim ülkenin üzerine dönecektir,bizim tek istediğimiz buna fırsat vermeden İsrail ile olan tüm bağlantıların kesilmesidir ![]() ![]() ![]() Diyeceksiniz ki ben İsrail'e iyi,yaptığı katliamlara yerinde mi dedim,demediniz ama Türkiye bu savaşın tarafı değildir derken lafınızın nereye gittiğini kestiremediniz,belki siz bir Türk olarak yine biz taraf değiliz dersiniz ama İsrail öyle demiyor,bizim derdimiz bunu anlatabilmek ![]() Chp'ye olan bağlılığınız beni ilgilendirmez bugün burda CHP'yi eleştirirken geçmiş günlerde AKP'yi dahi bu konuda eleştirdiğimi bilmeniz gerekirdi,belli ki gözünüzden kaçmış tekrarlıyalım,Filistinlilerin üzerine bomba atan pilotlar Türkiye'de eğitiliyorken Erdoğanın konuşmaya dahi hakkı yoktur ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Siz olayda sağda veya solda,iyi veya kötü,soğuk veya sıcak nasıl tanımlarsanız bir tarafsınız ![]() ![]() ![]() "Kötü de olsa bir fikre sahip olmak başkalarının fikirleriyle yaşamaktan iyidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet Türkiye bu savaçta hiçbirşey değildir olamaz demişim olabilir mi? Hala olamaz, olamayacakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "orada ağzındaki emziğiyle birlikte katledilen bebek,vatanını taşla bile olsa savunmaya kalkışan gençlerin başlarından vurulması sizleri rahatsız etmiyorsa haklı olarak bu sözü eder ve tekrardan dersiniz ki Türkiye bu savaşta hiçbirşey değildir,bu da sizin görüş açınızı insanlığınızı kalbinizdeki merhamet duygusunun bir kanıtı olarak geçer bu sayfalara ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca bu millet geçmişinde özgürlük özgürlük diye inliyordu özgürler ![]() ![]() "az biraz okuyup saçlarınıza şekil vermek haricinde zaman geçirip araştırmalar yapmış" yakıştıramadım çok boş :))) bunlar insanları küçültür efendim ![]() Ben hiçbir partiyi,yada yönetimi savunmuyorum anarşistim ![]() ![]() Herkezin kafasında sabit fikirleri,oturmuş düşünceleri vardır ama birisi bana gelip mantıklı bir şekilde doğru düşüncemin yanlışlığını kanıtlarsa en temellerimden bile vazgeçebilirim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Olaya açıklık getirmek için durumu baştan alalım,zaten iki gündür nedenini anlamadığım birşeyden dolayı tam uykuya dalacakken göğsüme bir sıkıntı basıyor,kalp vuracak korkusuyla kalkıyorum o yüzden şimdi size uzunca bir cevap veremiyecem bu yüzden konuyu kısa tutma taraftarıyım,biz burada neyi tartışıyoruz ötenazi,vahşete sessiz kalıp Amerika gibi katliamı onaylayan CHP'yi mi,bu nu kendi açınızdan meşrulaştırmak için 'hiçbirşey göründüğü gibi değildir'' sözünüzü mü,ardından ben kimseyi savunmuyorum iddianızı mı,sizin suçlama dediğiniz,kişi yada kurumların hatalı olduğunu düşündüğümüz noktalarını belirten düşüncelerimizi belirtmememiz gerektiğini mi,yoksa Türkiye'nin aslına yakışır şekilde haksızlığa tahammülsüzlüğünün boş olduğunu mu,Tayyip konusunda ortak düşüncemizi mi,ya da 'ayrıca bu millet geçmişinde özgürlük özgürlük diye inliyordu özgürler' sözünüzün hakediyorlar öyleyse Filistin halkı katledilsin yorumunuzu mu,yada anarşit olmanın faydalarını mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Öncelikle asıl konumuz "Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?" bu başlık altındaydı fakat olayın özüne indikçe diğer problemleride konuya kattınız, ben sadece size kafanızdaki chp oluşumunu yeniden gözden geçirmenizi istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VANDETTA
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Mehmet'in CHP bilgilerine kaldıysan vah haline abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Anlatacak ki öğrenecez sudenaz kardeşim eminim para üzerinden Atatürk resimlerini kaldırma gerekçelerinin haklılığınıda öğrenmiş olacaz,arkadaş yok galiba gelince öğreniriz,hem ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?Salı günü sabah 7 den itibaren bütün arkadaşlar bu konuya yorum yazıyor olucaz senide bekleriz ![]() ![]() ![]() ![]() bakalım Ötenazi ne fırtınalar estircek yine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|