![]() |
Hoşçakal Sevgili...Eceldir Tek Kurtuluş |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Hoşçakal Sevgili...Eceldir Tek KurtuluşYalnızlık kokan odamda yine ba$ba$a ben ve o çürümü$ duvarlar ![]() ![]() Ne yapmalı da kurtulmalı bu sessiz rutubetli yerden ![]() ![]() Ya da hep orda mı kalmalı? Gerçeklerle yüzle$mekten korkmalı, hep kaçmalı mı?! ![]() ![]() Tesellileri hep kağıtlarda, bitmekte olan mürekkep kokularında mı almalı?! ![]() ![]() Her geçen saniye nefesimin kesildiğini, kalp atı$larımın yava$ladığını hisseder oldum ![]() ![]() Nedir beni sarho$ körlüğünde yazmaya iten adını bile koyamadığım sebepsiz duygular ![]() ![]() Bildiğim halde kendime bile anlatmaktan kaçtığım ayaz soğuklar ![]() ![]() Ü$ür oldu ellerim, eksik kaldı sensiz sol yanım ![]() ![]() ![]() ![]() Gidi$ini izlemek, son bakı$ın son nefes alı$ım ![]() ![]() Gitmeler bu denli yakınmıydı ey sevgili, böyle miydi birbirimize verdiğimiz gerçek sandığım söz veri$ler ![]() ![]() Hayal oldup aktı gözbebeklerimden parça parça kırıklıklar ![]() ![]() Ya$amın son çizgisinde gidi$ini izlemek olsun gözlerimin önündeki son perde ![]() ![]() Odamda ki ı$ık bile terketti beni ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime susu$larım kaldı artık ellerimde ![]() ![]() Dalda kalan son yapraktı ömrüm, mevsim deği$ti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldı rüzgar, götürdü benim gibi yitirilmi$liklere o kusursuz kurumu$ bedeni ![]() ![]() Zaman tükendi sevgili ![]() ![]() Ellerim titiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yakla$ıyor ölümün soğukluğu vuruyor yüzüme ![]() ![]() İstedim ki birlikte kapayalım gözlerimizi kurduğumuz dü$lerle birlikte ![]() ![]() Olmadı be sevgilim ![]() ![]() Sensiz geçmedi ömür ![]() ![]() ![]() ![]() Tek kurtulu$ bu belkide ![]() ![]() Ah sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Ağırla$tı gözlerim ![]() ![]() Bedenimin hafifliğini hissediyorum ![]() ![]() Titreyen ellerimle zorlandığım son mısralarda sadece son kez $unu bil ![]() ![]() Sevdim Seni Sevgili Kimsenin Sevemeyeceği kadar ![]() ![]() Öldüm sevgili kimsenin cesaret edemeyeceği kadar ![]() ![]()
|