![]() |
Suskunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
SuskunuzSuskunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konusacak bir seyimiz olmadigindan degil ![]() Konusmaya çalistigimiz seylerin, alistigimiz yalnizligimizdan uzaklastirmasi aslinda bizim korkumuz ![]() ![]() ![]() Ikimiz de cesaret edemiyoruz ![]() Öylesine alismisiz ki içimizde büyüttügümüz yalnizligimiza ![]() ![]() Bekli de yasandiginda yok olacagi korkusu bizi tereddütte düsüren ![]() Kaybetmekten korkacagimiz bize ait bir sey olusturma kaygisi ![]() ![]() ![]() Sen yapamadigin hamlenin, hayatin boyu inanmak istedigin degerlere sahip gibi gördügün düzeni yok etme girisiminden Baska bir sey olmayacagini düsündün hep ![]() ![]() ![]() Bense yillarin verdigi bir aliskanlikla içinde var ettigim bana daha fazla aci vermemek için susmayi tercih ettim ![]() ![]() ![]() Içimden çiglik atarak susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Içimde o kadar güzelsin ki ![]() ![]() ![]() Sana susuyorum ![]() ![]() ![]() Demistim ya "yüregim susmayi ögreniyor" ![]() ![]() Sevdigini anladiginda içinde duydugun çigligin yankisi hiç bitmiyor ![]() O hiç susmayacak ![]() ![]() ![]() Her gün, her saat bana haykiracak, bagiracak, parçalayacak içimi ![]() Benimse yüzümde o gülümsemem yer edinecek tekrar ![]() ![]() ![]() Her soguk üsütemedigi gibi, her ates de yakamazmis insani ![]() ![]() ![]() Üsüyorum; alev alev üsüyorum ![]() ![]() ![]() Hani saatlerce sessiz, tek kelime etmeden sana bakislarim var ya; gözlerinde beni isitacak olan anlamlari yakalamaya çalisma çabamdan baska bir sey degil ![]() ![]() ![]() Ve her yakaladigimda kaybettigimi hissetmemden öteye gitmeyen bekleyisler ![]() ![]() ![]() Ve her kaybettigimde yeniden yakalama çabam ![]() ![]() ![]()
|