Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seviyorum

Seni Seviyorum

Eski 01-05-2009   #1
gülgüzeli

Seni Seviyorum

Seviyorum seni
Canımdaki yasayan can
Her an seninle yasıyorum

karanlık gecemde gözlerin düsüyor bir yıldız gibiÜsüyen günüme sevgin sıcaklıgıyla süzülüyor yüregimeher seni sevmek icin kalbimdeki umut kırıntılarını senin yüzündeki tebessümlere yüklüyorum
Dilimde söylenen her sarkıda sana birkez daha " seni seviyorum" sesleniyorum

Ates atılmıs bir kalbim varken sen kabul ettin Kısın ortasında kalmıs bedenimi sevginle ısıttınSana ne demeliydim"Canım" demek istedimSen bana hep canım diye seslenirdinYüregimin bir yarısı sendeydiher zaman sende kalıp iki ayrı bedeninin tek kalbindeki deli sevdasını yasıyoruz
Seni sen diye seviyorumBelki sana söylenen her kelime basittir
Süslü degildir kelimelerim

Ama bil ki canım sana söylenen kelime sana okunan her siir senin kalbindeki sevgiyle güzellesip özel bir sevda oluyorkeske senin sevgi denizinde bir damla su olabilseydim

Seni sevmek bir kuru ekmegi paylasmak gibi
Her lokmada daha cok sevmek seni
Sana sevdalanmak yagmurun icindeyken gözkyüzündeki nazenin ciceklerin gövdelerine düsmek gibi

Yıldız olup senin karanlıgında gözlerinde kaybolmak belki senin sevginde nefes almakYalnızlıga perdeleri cekip mutlulukların gölgelerinde serinlemek seninleSeviyorum seni demekten öte senin icin yasıyorum bu hayattaöyle tutulmusum ki sana herseyimi sana verdimDaha cok sevmek icin yüregine konakladım

Bir misafirdim ilk önceleri ama seni sevdikce artık senin kalbinde kalıcıyımher kısın ortasında sıcagı arıyorum ne de yazın ortasında serinlemek icin rüzgarı soruyorumTek yaptıgım seni ,senin kalbinde yasayarak seviyorumDertlerimi sende unutup hayatın acı suretlerine gülümsüyorumkalabalık sehirlerinden uzaklasıp senin gül yüzünle aynalarda yarınlarıma bakabiliyorum
Seni canımdan öte seviyorum

Ucurumun kenarıyda solmayı bekleyen bir cicekken senin sevginle yeniden mutluluklara tomurcuk acıyorum
her sabah perdeleri aralayıp senin günısıgında sevgini aralıyorum

Sen farklısın
Canımdan birisi, nefesimin mutluluk rengindeki suretisin sen
Adını konulmamıs sevdanın en güzel melegisinBelki kalbimdeki tek can
hayata dair tek umudumsun

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com