![]() |
Filistinliler'den Özür Diliyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Filistinliler'den Özür Diliyorum!Kanıksıyoruz zamanla… Ölümleri, vahşeti, dehşeti, katliamı da kanıksıyoruz ![]() Çocukların, sivillerin, masumların üstüne bombalar yağıyor ![]() Ses çıkarmıyoruz, çıkaramıyoruz ![]() Nerde uluslararası ilişkiler? Nerde uluslararası savaş hukuku kuralları? ![]() Neden tüm dünya susuyor? Ve hepsinden önemlisi biz neden susuyoruz… Herkesi terörist ilan edenler, kendileri hain saldırılarla bir şehri, bir nesli, bir ülkeyi bir ırkı yok ediyor ![]() Aynı kişiler dönüp ‘Ermeni Katliamı’, ‘Soykırım’ gibi laf salatalarıyla, Bin Ladin, El Kaide, Saddam gibi safsatalarla insanları kandırmaya çalışıyor ![]() Ermenilerden özür dileyenler acaba Filistinlilerden de özür dileyecek mi? Onların acılarını paylaşmak gelecek mi akıllarına ![]() Yoksa ezilenlerin büyük acıları değil, güçlülerin büyük hayalleri mi daha çok ilgilendiriyor sözde aydınlarımızı ![]() Hani sahte hümanistler, hani insan hakları savunucuları, hani bir hayvan ağaçtan düşse sokağa dökülen duyarlı(!) insanlar… Hala sesiniz çıkmayacak mı? Şüphesiz bağırarak durduramayız katillerin füzelerini ![]() Ama sessiz kalmak neyi çözer ki! Acıyı kanıksamak yok Anadolu’da ![]() Hele Karadeniz’de hiç yok ![]() Acıyı paylaşmak, zalime isyan var Karadeniz’de ![]() Paylaşmalıyız, Filistin’de sadece Filistinli olduğu için öldürülenlerin acılarını ![]() Ve omuz vermeliyiz onlara ![]() Yalnız olmadıklarını bilmeliler ![]() Ortadoğu, ne zaman patlayacağı beli olmayan, ateşli volkana çevirenlere dur demeliyiz ![]() Ateş bizi de saracak böyle giderse yakında ama bağırışımızın sebebi de bu olmamalı ![]() Sade paylaşmak için, haksızlığa isyan için sesimizi yükseltmeliyiz ![]() Bu vahşeti seyreden, elinden bir şey gelip de yapmayan herkes sorumludur ![]() Şahsen ben Filistinlilerden özür diliyorum ![]() Onlar kadar cesur olamadığım için ![]() Ölüme gülerek gidemediğim için ![]() Tanka, sapanla karşı koyup vatanını savunmaya çalışan bu asil halkın yanında olamadığım için onlardan özür diliyorum ![]() Ve biliyorum ki ne kadar güçlü olarsa olsun medeniyet, kalbin gücü daha büyüktür ![]() Sevginin gücü galip gelecektir ![]() Muharrem Mermertaş/Taka Ermenilerden özür dileyenler acaba Filistinlilerden de özür dileyecek mi?
Bu laf için yazarı ayakta alkışlarım ![]()
![]() |
|