![]() |
İsrail'e Baktıkça Terörist Olasım Geliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() İsrail'e Baktıkça Terörist Olasım Geliyorİsrail'e baktıkça terörist olasım geliyor 04 Ocak 2009 Pazar Biz yapsak bunu dünya ayağa kalkardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki ya o hassas insan hakları savunucuları şimdi nerede ![]() ![]() ![]() Neden ses etmez Avrupa ![]() ![]() ![]() Niye gıkı çıkmaz ABD'nin ![]() ![]() ![]() Niye uyur İslam alemi ![]() ![]() ![]() Bana artık kimse insan hakları masalı anlatmasın ![]() ![]() ![]() Bu dünyada güçlünün hakkı var ![]() ![]() ![]() Zulüm onlar için "kendini savunmak" ![]() ![]() ![]() Kendini savunan mazlum ise onun adı da "terörist" oluyor ![]() ![]() ![]() İsrail'in yaptıklarına baktıkça tüylerim ürperiyor ![]() ![]() ![]() İçimde alev alev isyan büyüyor ![]() ![]() ![]() Ölen yavruları gördükçe "terörist" olasım geliyor ![]() ![]() ![]() Obama efendinin söylediklerini duyunca öfke tepeme vuruyor ![]() ![]() ![]() -"Benim kızlarımın odasına da füze atılsa bende aynısını yapardım" diyor ![]() Peki ya ananı, kardeşini, yavrunu öldürene ne yaparsın Obama efendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında şaşırmadım Obama efendi sana ![]() ![]() ![]() Benim isyanım babadan müslüman olan sana değil de ![]() ![]() ![]() Kendine "İslam ülkesi" diyen şu Arap cemaatine ![]() ![]() ![]() Sadece Avrupa'daki hisselerini satsalar bile dünyayı altüst edebilecek o sessiz güce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BM acil toplanacakmış ![]() ![]() ![]() Haberi okuyunca güldüm acı acı ![]() ![]() ![]() Adamlar günlerdir karadan gireceğiz diye alenen bağırdılar ![]() ![]() ![]() Gazze'yi yakıp yıkacaklarını, sivilleri katledeceklerini ilan ettiler ![]() ![]() ![]() Girmeden niye durdurmadınız ey komedyenler ![]() ![]() ![]() Yaptıkları göstermelik bir toplantı ![]() ![]() ![]() Oradan çıkacak karar da göstermelik ![]() ![]() ![]() -"Aman İsrail efendi yanlış anlama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İt itin kuyruğuna basmaz" malum ![]() ![]() ![]() O yüzden yok onlara da sözüm ![]() ![]() ![]() Ne edersek biz kendimize ediyoruz ![]() ![]() ![]() Bir avuç insandan oluşan bir ülke ![]() ![]() ![]() Katliam yapıyor gözümüzün önünde ![]() ![]() ![]() Koca İslam alemi ![]() ![]() ![]() Sessiz ![]() ![]() ![]() Suskun ![]() ![]() ![]() Tepkisiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İsrail'e Baktıkça Terörist Olasım Geliyor |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : İsrail'e Baktıkça Terörist Olasım GeliyorYine çok güzel bi yazı paylaşmışsın Sevgili Sudenaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : İsrail'e Baktıkça Terörist Olasım Geliyor |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : İsrail'e Baktıkça Terörist Olasım GeliyorHacer ALKAN hacer@internethaber ![]() yazarı nı yukarıda belirttim ![]() Allah razı olsun duyarlı olduğun için ![]() |
![]() |
![]() |
|