![]() |
Bii Okuyınn Güzell Geldi Bana ;) |
![]() |
![]() |
#1 |
izmirlihuso
|
![]() Bii Okuyınn Güzell Geldi Bana ;)MELEK Bir zamanlar dunyaya gelmeye hazirlanan bir bebek varmis ![]() -Tanrim, beni yarin dunyaya gonderecegini soylediler, fakat ben o kadar kucuk ve gucsuzum ki, orada nasil yasayacagim? -Tum meleklerin arasindan senin icin bir tanesini sectim ![]() ve seni koruyacak ![]() sarki soyleyecek ve gulumseyecek ![]() Boylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksin ![]() -Pekiiiii ![]() ![]() ![]() soylediklerinde, dillerini bilmeden soylenenleri nasil anlayacagim? -Melegin sana dunyada duyabilecegin en guzel ve tatli sozcukleri soyleyecek, sana konusmayi dikkatle ve sevgiyle ogretecek ![]() ![]() -Peki Tanrim, ben seninle konusmak istersem ne yapacagim? -Melegin sana ellerini acarak bana dua etmeyi de ogretecek ![]() -Dunyada kotu adamlar oldugunu duydum, beni kim koruyacak? -Melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak ![]() -Fakat ben, seni bir daha goremeyecegim icin cok uzgunum ![]() -Melegin sana surekli benden soz edecek ve bana gelmenin yollarini sana ogretecek ![]() O sirada Cennette bir sessizlik olur ve duyanin sesleri cennete kadar ulasir ![]() Bebek gitmek uzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar: -Tanrim eger simdi gitmek uzereysem lutfen cabuk soyle, benim melegimin adi ne? -Meleginin adinin onemi yok yavrum, sen onu ANNE diye cagiracaksin ![]() ![]() ![]() alıntıdırr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : bii okuyınn güzell geldi bana ;) |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : bii okuyınn güzell geldi bana ;)Annelerimizin hakkını ödemek imkansız,hayatta sonsuza değin yaşayabileceğim biri için seçim hakkı verilse bana annemi seçerim ![]() ![]() ![]() Güzel konu teşekkürler ama söylemeden geçemiyecem,senin bu türkçe katliamın nereye kadar gidecek böyle izmirlihuso,bu konuda katliamı bir Trabzonlu olarak sadece ben yapabilirim,bazen b ye p,p ye b derim:sm_biggrin:
![]() |
![]() |
Cevap : Bii Okuyınn Güzell Geldi Bana ;) |
![]() |
![]() |
#3 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Bii Okuyınn Güzell Geldi Bana ;)biraderimm kusuraa bakmaaa yaaa oluyooo affettt :D:D:D |
![]() |
![]() |
|