![]() |
Veysel Karani Demir İstifa Etti |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Veysel Karani Demir İstifa EttiVeysel Karani Demir istifa etti Doğalgaz faciası sonucu üniversiteli 7 gencin ölümünün ardından ihmaller zinciri tartışılırken, dün yaptığı basın toplantısındaki sözleri ile tepki çeken ve ihmalleri olmadığını söyleyen Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Veysel Karani Demir istifa etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demir, açıklamasında şunları söyledi: ''Dün düzenlediğim basın toplantısında, üzücü olayın gelişimini anlatıp, bilirkişi raporunu ve teknik değerlendirmeyi sunarak, Başkentgaz'ın bu olayda herhangi bir ihmali ve kusuru bulunmadığını ifade ettim ve gerekirse bizim de soruşturma kapsamına alınabileceğimizi vurguladım ![]() ![]() Ancak basın toplantısında ifade ettiğim bu konular, tamamen art niyetli olarak çarptırılmış, çok farklı bir boyuta taşınmıştır ![]() Toplantıda, ''Hadiseyi hiçbir insanın görmesini istemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demir, "Geldiğimiz noktada; Kurumumuzun, 7 gencin ölümünde hiçbir kusuru ve ihmali bulunmadığı halde töhmet altında bırakılmış olması, benim üzerimden hiç ilgisi olmayan insanların hedef olmaması için Başkentgaz Genel Müdürlüğü görevimden istifa ediyorum'' dedi ![]() Demir, dün düzenlediği basın toplantısında, gençlerin evde "yarı çıplak"“Haşa, yok öyle bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Veysel Karani Demir İstifa Etti |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Veysel Karani Demir İstifa EttiŞerefsiz, anlamadığın işin başında işin ne????? |
![]() |
![]() |
|