![]() |
Başbakan'a Mektuplar |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Başbakan'a MektuplarEski fotoğraflarıma bakıyorum Sayın Başbakan! Ne çok gülmüşüm ![]() Yeni yıla ait hiçbir umudum yok ![]() Sadece gözlerim değil, içimdeki çocuk bile sizinle yaşlandı ![]() (Ev kadını) *** Sayın Başbakan! Zaman mı zalim, yoksa politika mı? Koltuklar, boşluğu mu doldurur, yoksa bizim içimizi mi boşaltır? Bizim yerimize düşünmeye başladığınız zaman, eminim ki hayatımız daha güzel olacaktır ![]() (İşçi) *** Öğretmenim ![]() ![]() Yeni yılda ölerek yenileyeceğim kendimi ![]() Yeni yaşım size ve partinize armağan olsun ![]() ![]() Sizin canınız sağolsun! (Öğretmen) *** Deniz Baykal'ı gördükten sonra, sizden başkasına oy vermemek gerektiğini daha iyi anlıyorum ![]() Bu yoksulluk, sefalet ve işsizliğe rağmen ![]() ![]() ![]() ![]() (Serbest meslek) *** Benbir öğrenciyim Başbakan Amca ![]() Yaz günlerinden kalan, bisiklet yaralarımı özlüyorum ![]() Annemin ve babamın yaralarına bakıp bakıp ![]() ![]() ![]() (Öğrenci) *** Melih Gökçek ve Maliye Bakanı'nı partinizden silerseniz ![]() Ömrüm yettikçe oylarım size ![]() (Bir emekli) *** Sokak köpekleri kadar yalnızım
![]() Etim çürüyor ve kokuyorum ![]() Aynı gökyüzünün altında, aynı toprakların üzerinde hayatı birlikte paylaştığımız varsayılıyor ![]() Öğretmenler için bir şey yapamayan politikanız, benim için ne yapabilir ki ![]() Benim varlığımın en güzel kanıtı, iktidarınızın yokluğudur ![]() (Sokak adamı) Hakkı YALÇIN/Takvim
![]() |
|