01-22-2007 | #3 |
Gözyaşı
|
pamukkalenin şimdiki hali daha güzel güzel paylaşım olmuş sağol
01-22-2007 | #4 |
bessraa
|
snn chekimlerin ollduuna pehk inanmadım kus baqma ama gherchekten snnse teq kelimeyle mükkeemmmeelllll |
01-23-2007 | #5 | |
Gözyaşı
|
Alıntı:
01-27-2007 | #7 |
Ergenekon
|
Bu tür fotoğrafları hiç kimse kendine ait olmadan sahiplenemez Ayrıca başkasına ait fotoğrafları burada yayınlamak ,yayınlayan kişiye ciddi zararlar verir Tüm bunlara rağmen ben " bunlar sana ait olamaz" şüphesi uyandıracak kadar güzel fotoğraf çekiyormuşum demek ki Şüpheye düşmeniz beni bu sebeple aksine daha çok mutlu etti Teşekkür ederim yorum sahiplerine |
01-27-2007 | #8 |
RaHaTSiZ
|
~~yaw aDamım ßunLarın kartVizit oLduqu apacıq orTada ama payLasım icin saoLasın~~ |
01-29-2007 | #13 |
aisha
|
arkadaşlar resimleri kendi çekmiştir ,inanması bu kadar mı zor:) ben inanıyorum çünkü abimin de var böyle resimleri su damlasının düşerkenki halini yakalamış,uzungölde süper bi resim çekmişaynısını ergenekon da yapabilir yetenek meselesi |
05-24-2007 | #15 |
angelesdream
|
gerçekten bu konuda çok iyisin ergenekonbende bir ara fotoğraf sanatçısı olmaya karar vermiştim ama nedense sonradan fikrim değiştişimdi sana özenmeye başlamadım değil:) teşekkür ediyorum resımlerını paylaştığın için |
|