![]() |
Elini Tutmazsan Adı Yetim Kalır... |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() Elini Tutmazsan Adı Yetim Kalır...Sevgili Arkadaşlar: Sizlerin, Nekadar Duyarlı Ve Yardım Sever Olduğunuzu Biliyorum ![]() Sizlere ; "Yetim" Ve Yardıma Muhtaç Çoçuklar İçin, İHH İnsani Yardım Vakfı"nın Başlatdığı Kampanya Hakkında Bilgi Sunmak İstiyorum ![]() ![]() Bir Yetime Sponsor Olabilirsiniz Online Bağış Sistemini Kullanarak İnternet Üzerinden Bağış Yapabilirsiniz Bağışınızı Banka Hesap Numaralarımıza Havale Olarak Gönderebilirsiniz Bağışınızı 160 54 51 Numaralı Posta Çeki Hesabına Yatırabilirsiniz Daha Baska Neler YapabilirimİHH İnsani Yardım Vakfı kuruluşundan günümüze, nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaş, tabii afet v ![]() ![]() ![]() İHH İnsani Yardım Vakfı, bir yandan felakete uğramış insanlara acil yardım ulaştırırken öte yandan insan tacirlerinden, organ mafyasından önce yetimlere ulaşmak; yetimleri sağ kalan yakınlarına veya güvenilir yetkin ellere teslim edinceye kadar emin ortamlarda gözetip her tür ihtiyaçlarını karşılamak misyonu ile hareket etmektedir ![]() Yetim çalışmalarımızın temel amacı, yaşamını tek başına idame ettirmeye gücü yetmeyen yetimlerimize kendi ayakları üzerinde duracak kapasiteye ulaşıncaya kadar destek olmak, eğitimlerini sağlamak ve onları aile şefkati ile hayata hazırlamaktır ![]() İHH İnsani Yardım Vakfı, savaş, doğal afet, açlık ve yoksulluk bölgelerinde yetim ve korumasız çocukların kendi topraklarında kültürlerinden kopmadan, öncelikle yakınları yanında yaşamasını önemsemektedir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|