![]() |
Msn'de İken Deprem Olursa... |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Msn'de İken Deprem Olursa...-sallanıyoruz! + evet - halaa sallanıyoruz!! + evet - oha lan halaa sallanıyruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi oha lan hala sallanıyoruz!!! - salandık + evet bu kafadan bi 4 ![]() - oha lan yok okadar taş çatlasın 3 ![]() + yok yok iyi salladı 6 ![]() - sende iyi salladın bak şimdi + sallanıyoruz galiba ![]() - seni seviyorum ulan müge o dallama sana layik değil ![]() ![]() + durdu galiba - ben çıktım cm oynıcam ![]() ![]() + ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +Sallanıyoruz ![]() ![]() -Haa +Deprem oluyor nan ![]() ![]() -Geçmiş olsun,az önceki smileyi tekrar yollasana kaydedicem onu +Allah belanı versin Fuat +Sallandın mı? -Sallanıyorum ![]() ![]() +Ben de ![]() -Arkamıza yaslanıp,sandalyeye sıkıca tutunabiliriz ![]() ![]() +Tamam ![]() ![]() +Deprem oluyor -Farkındayım ![]() ![]() ![]() ![]() +Ben kendimi çevrimdışı göstericem ![]() ![]() -Nan kitaplık üstüme doğru geliyor +Kenara çekil o zaman ![]() ![]() +vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? -ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum! -yaa ne demessin 4 ![]() -Lan deprem oluyoo +Abartma lan alt tarafı bi titreşim attık ![]() -sallandık mı? +sallandık -dur ben sana sarkı göndereyim Gönderiliyor ![]() ![]() ![]() :chair: :chair::chair: :chair::chair: :chair::chair: :chair: :chair::chair: :chair: :chair: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
asyaland
|
![]() +vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? -ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum! -yaa ne demessin 4 ![]() :))))))))))))) ellerine sağlık puslu
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Lan deprem oluyoo +Abartma lan alt tarafı bi titreşim attık ![]() -sallandık mı? +sallandık -dur ben sana sarkı göndereyim Gönderiliyor ![]() ![]() ![]() ELLERİNE SAGLIK COK GUZEL OLMUŞŞ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() Deprem oluyor -Farkındayım ![]() ![]() ![]() ![]() +Ben kendimi çevrimdışı göstericem ![]() ![]() -Nan kitaplık üstüme doğru geliyor +Kenara çekil o zaman ![]() ![]() çok saol çok güzeller hepside :))
|