![]() |
Vadesi Dolmuş Mektup! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Vadesi Dolmuş Mektup!Vadesi dolmuş bir ayrılık mektubu bu ![]() ![]() Ya ben dile getiremedim vaktiyle, Yada sendin onca söze sırt dönen! Oysa sustum, Evet, Sessizliğim miydi seni bu denli yüzsüz yapan! … Belki, keşke diye sözler sarf etmekten, Sana kapıları kapatıp yine dönüşünü beklemekten, Elimi kolumu bağlayıp gidişlerine ağlamaktan, Yalnızlığıma inat mutluluk oyunu oynamaktan, Soğuk sensizliğe sarılmaktan, Şaka gibi ayrılıklarını kabullenmekten (…) … Ne diyebilirim, Ne dememi bekliyorsun ? Yoruldum ![]() ![]() … Hüznü dost bilen, karanlığa aşık bir yürek düşün, Hani şu senin yüreğine asırlık sevda sunan ![]() ![]() Acizane bir yaprağın sarılığını taşıyan tenim, Suya hasret bir çöl gibi kurumuş sözlerim, Hata üstüne hata, Yanlışlara kapı açık ![]() ![]() Şikayeti kimedir “sensizliğin” ? … Zaman aleyhine işler acısı büyük olanın, Ya çabuk geçer üstüne yürür acının Yada hiç geçmez acı yürür üstüne (…) Belki bir umut diye ![]() ![]() … Bu kaçıncı üstüme dünyayı yıkışın, Bu kaçıncı hesapsız kaçışın, Bu kaçıncı çıkmazlara itişin, Hadi sildim hepsini, Bu kaçıncı sözüne yüz döndürüşün (…) … Fakatı, amayı kabul etmeyecek kadar yıkıldım ben bu aralar, Bahanelere tok yüreğim, Yada öyle zannetmekteyim (…) Değirmen pas tutar su akarmış, Öyle ya yürekte kan ağlar, Ama nefes alırmış (…) ____alıntı____
![]() |
Cevap : Vadesi Dolmuş Mektup! |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Vadesi Dolmuş Mektup!Fakatı, amayı kabul etmeyecek kadar yıkıldım ben bu aralar, Bahanelere tok yüreğim, Yada öyle zannetmekteyim (…) Paylaşımın için teşekkürlerrr:56:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Vadesi Dolmuş Mektup! |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Vadesi Dolmuş Mektup!Ben teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğunuz için ![]() |
![]() |
![]() |
|