![]() |
Diğer Yarım'a |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Diğer Yarım'a“Diğer Yarıma … ![]() Şu anda sana yazdığım bu mektubun her bir kelimesini hissettiğini biliyorum ![]() Satır satır sana doğru akıyor cümlelerim ![]() Şu an da belki uyuyorsun, belki de hayal kuruyorsun ![]() Her ne yapıyor olursan ol, bilinçaltın şu anda beni duyuyor ![]() Bana gelmeni istiyorum ![]() Beni bulmanı ve benimle olmanı ![]() Senin şu anda nerede olduğunu bilmemek çok heyecan verici ![]() Belki de çok yakınımdasın ![]() Bunu bilememek, beni sana ulaşmak için daha da motive ediyor ![]() Biliyor musun, geldiğin zaman yalnızca sana özel kelimeleri çıkarıp fısıldayacağım yüreğimden ![]() Sen gel diye biriktirdiğim bütün cümlelerim senin olacak ![]() En güzel şiiri okur gibi bakacağım gözlerine ![]() ![]() ![]() Her sabah yeni bir uyanış olacak bizim için ![]() Sanki her sabah ikimiz de -aynı anda doğmuşuz gibi ![]() Geldiğinde yağmurlar daha önce hiç olmadığı kadar ıslak olacak ![]() Onların damla damla ıslaklığını hissedeceğiz seninle ![]() Gece, eskisi gibi karanlık olmayacak sen yanımdayken, güneşin aydınlığından bir parça ışık kalacak ikimiz için ![]() ![]() Sana sakladığım en güzel kelimeleri hediye olarak getirdim ![]() Dudaklarımdan, kalbine akacak kelimeler var elimde ![]() ![]() Geldiğinde, seninle beraber hayat da gelecek bana ![]() Adına hayat demediğim senden önceki zaman dilimi, senin gelmenle beraber değişecek ![]() Mevsimleri bambaşka yapacağız seninle ![]() Sadece ânı yaşayacağız ![]() Ne bir saniye sonrası, ne de bir saniye öncesini ![]() Sen geldiğinde, takvimler olmayacak artık ![]() Sadece güzel yaşanan anlar olacak ![]() Milyonlarca güzel “an” bekliyor olacak bizi ![]() Sen uyurken ben seni seyredeceğim ![]() Sonra ben uyurken sen beni ![]() Kulağına seni ne kadar sevdiğimi fısıldayacağım ![]() ![]() ![]() Sen aynı anda uyandığımızı düşüneceksin ![]() Oysaki ben hiç uyumamış olacağım ![]() Seni izlemek adına uykusuz kalacağım sen geldiğinde ![]() Gözlerim seni izlerken dinlenecek ![]() Gel artık diğer yarım ![]() Bensiz geçirdiğin tüm zamanlara ait takvimleri indir duvardan ![]() Milyonlarca takvimsiz “an” için gel bana ![]() Gel neredeysen ![]() Uyan uykundan ve beni bul ![]() Seni bekleyen seni arayan bir göz var etrafında ![]() Adresim açık ![]() ![]() Yolda yürürken yanımdan geçip gitme ![]() Ansızın “dur” ve tek kelime etmeden sarıl bana ![]() Seni aradığımı hatırla yolda yürürken ![]() Belki de okyanus ötesindesin ![]() Atla bir gemiye gel bana ![]() Adresi bilmediğini umursama, boş ver adresi ![]() En iyi adres,ansızın gitmeye karar verdiğin yerdir ![]() En iyi adres,bileti önceden rezervasyon edilmeyendir ![]() ![]() Bul beni diğer yarım ![]() Aramızda okyanuslar varmış, umursama ![]() Okyanus dediğin, sayısı belli olmayan su damlalarından başka bir şey değildir ki ![]() Zaman dediğin, o okyanusu oluşturan su damlaları gibi, zamanı oluşturan “an”lardır ![]() Şimdi gel yanıma ![]() ![]() Umursama nereye gideceğini ![]() Yüreğini dinle ve beni bul ![]() ![]() Yolda yürürken görürsen beni,”dur” ve beni almadan gitme bir adım bile ![]() Gel diğer yarım ![]() ![]() ![]() ![]()
|