Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avutuyorum, aşkı, delisi, suç, şimdi

Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum Şimdi

Eski 12-26-2008   #1
gülgüzeli

Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum Şimdi

Suç delisi bir aşkı avutuyorum şimdi

Tırnak içine aldığım olmazlarına olur dedikten sonra, başka hiçbir şeyi kalmadı heyecanın, tükendi, çok şeyi susarak anlatıyordu gözlerin ve yatağımda bileklerinden kestim nefesimi, şimdi, uykuya dalan kanama molalarında sana ulaşabiliyorsam ne olur bağışla; ellerin yasadışı bir sevdanın mirasıdır kelepçelerime

Biliyorsun, rengi mavi aşkımın mahşere yemin eden gözleridir sensizlik Bağışla, çöle dil olmuş bir gece indi denizimin üstüne, yığılıp kaldım yazgıma, dur diyemedim bıçak sırtı kaderime, bağışla; esişinden asıyorum rüzgarı boynuna son kez, birazdan boğazlanacak bir aşk var çünkü alnımda

Aynada bıraktığım hükümsüz yüzümdü, korkma

Adıma küstüm yatağımda, yorgunum, emsalsiz bir yabancılık var benimle aramda, çığlık atıyorum galiba içimde, duymuyorum, kimse duymasın diye de kapıyorum sıkıca ağzımı Lal karanlığında sesim, ama en çok seni buluyor yattığım yerden yüzümün çehresi, pencerenden bakıyor boşluğuna, andığım anların izleri gönlünün duvarlarında tozlanmış eski bir resim gibi asılı duruyor bak, gücüm yetmiyor ecelden kaçıp gelmiş çocukluğumu anlatmaya, kapı eşiğinde unutulmuş cılız bir yarın gibi duruyorum ve sen içimde küfürbaz katillerle pazarlık yapıyorsun

Söyle hadi, notaları silinmiş hüzzam bir şarkının ilk hecesini vur öldüremediğin aşkına Söyle, sesinde intihar etmek bile bana şereftir gülüşün için

Sana yürüyorum, ardımdan adımlarımı topla

_Alıntı_

Cevap : Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum Şimdi

Eski 12-26-2008   #2
Gözyaşı

Eline sağlık güzelmiş

Eski 12-26-2008   #3
gülgüzeli

Seninde okuyan gözlerine sağlık Gözyaşı Teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com