![]() |
Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum Şimdi |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum ŞimdiSuç delisi bir aşkı avutuyorum şimdi Tırnak içine aldığım olmazlarına olur dedikten sonra, başka hiçbir şeyi kalmadı heyecanın, tükendi, çok şeyi susarak anlatıyordu gözlerin ve yatağımda bileklerinden kestim nefesimi, şimdi, uykuya dalan kanama molalarında sana ulaşabiliyorsam ne olur bağışla; ellerin yasadışı bir sevdanın mirasıdır kelepçelerime ![]() Biliyorsun, rengi mavi aşkımın mahşere yemin eden gözleridir sensizlik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynada bıraktığım hükümsüz yüzümdü, korkma ![]() ![]() ![]() Adıma küstüm yatağımda, yorgunum, emsalsiz bir yabancılık var benimle aramda, çığlık atıyorum galiba içimde, duymuyorum, kimse duymasın diye de kapıyorum sıkıca ağzımı ![]() ![]() Söyle hadi, notaları silinmiş hüzzam bir şarkının ilk hecesini vur öldüremediğin aşkına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yürüyorum, ardımdan adımlarımı topla ![]() ![]() ![]() _Alıntı_
![]() |
Cevap : Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum Şimdi |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum ŞimdiEline sağlık güzelmiş
![]() |
Cevap : Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum Şimdi |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Suç Delisi Bir Aşkı Avutuyorum ŞimdiSeninde okuyan gözlerine sağlık Gözyaşı Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|