![]() |
Enkaz Altında Bırakır Gibi Gitmiştin ya Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Enkaz Altında Bırakır Gibi Gitmiştin ya SenEnkaz Altında Bırakır Gibi Gitmiştin ya Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrüm boyunca böyle gözyaşı görmedi gözlerim
![]() ![]() ![]() Acımadı canımsenin yokluğunda acıdığı kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Senli günleri yitirmiş olsam da yine de kaybetmemiştim umudumu ![]() ![]() Denedim ![]() ![]() Yapmak istedim ![]() ![]() Başarmak zorundayım dediğim her anda da tekrar girdin hayatıma ![]() Hiçbirşey olmamış gibi devam ettik herşeye ![]() ![]() ![]() Yokluğunda en çok neyi düşündüm biliyor musun? "Hiç kimseyle olmadığın kadar benimle mutlu olan sen ![]() "Beni kendi gözünden bile sakınarak seven sen ![]() "Bana en ufak bir zarar gelmemesi için herşeyi yapabilecek olan sen ![]() "Tek bir damla gözyaşıma kıyamayan sen ![]() Şimdi nasıl olur da itersin beni elinin tersiyle ![]() Sensizken yağmur yağardı karanlık şehiregözlerim dolardı fakat ağlayamazdım ![]() Çünkü;damlaların cama düşüp süzülmelerini izlerkenyağmurun o içimi okşayan sesinde ağlamak bile seninle güzeldi ![]() Sensizliği ilk tadışımda yeri göğü inletmişti haykırışlarımferyatlarım ![]() ![]() ![]() ![]() Anam kendi evladı gibi benimsemişti seni ![]() ![]() Babam "Ben kendimi görüyorum onda" demişti ![]() Herkes çok zor kabullenmişti bu ayrılığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçma sapan konular olurdu fakat deli gibi de gülerdik ![]() Şimdi daha iyi anlıyorumbiz her halimizle birbirimizi tamamlardık ![]() Yazık ettiğin yeter ![]() ![]() ![]()
|