![]() |
Su Sahip Mi Kabına? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Su Sahip Mi Kabına?Çayın da tadı ne güzeldi demin! Kokusu mis gibi yayılmıştı, odaya ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcağı, parmak uçlarından içine işlerken yudum yudum içersin ![]() “Tadı da demin ne güzeldi çayın” dersin! Sahiplenirsin birini; onu, şunu, beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona karşı rahatsındır; rahat konuşursun onunla, rahat bakarsın, rahatça dokunursun hatta yadırgamayacağını, sorgulamayacağını bilerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda, güzelsin veya değil; ağırbaşlısın veya tatlı kaçık; kederli veya çakır keyif; hatıralara dolanmış veya ufuklara bakmakta ol fark etmez ![]() ![]() ![]() Bunun izahı; sahiplenme duygusudur ![]() ![]() ![]() Her nasıl, ne, kim olduğum/olduğun fark etmez artık, çünkü sahiplenmişsindir ![]() ![]() ![]() “Benimsin” demişsen, seversin beni de bu sahiplenme duygusuyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hâlbuki dünya, sahiplenme yeri değildir, çünkü kimse “sahip” değildir!
Demlikteki su da; çaydanlığı sahiplenmişti, ama “Eyvah, dediler ![]() ![]() ![]() Yani, ha kabındaki su, ha bedenindeki insan; aynı şey!
![]() |
![]() |
Cevap : Su Sahip Mi Kabına? |
![]() |
![]() |
#2 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : Su Sahip Mi Kabına?emegıne saglık ![]() ![]() ![]()
|