|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
elimdekinin, elindeki, herseyi, kismini, verdi |
![]() |
O Elindeki Herseyi Verdi; Ben ise Elimdekinin bir Kismini |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() O Elindeki Herseyi Verdi; Ben ise Elimdekinin bir KisminiHz ![]() ![]() ![]() Abdullah burada dinlenirken, hurmalikta calisan koleye, yemek vakti uc parca ekmek geldigini gordu ![]() birden onunde acligi her halinden belli bir kopek belirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sordu: “Ey kole, bugunku yiyecegin ne kadardi?” Kole sikilarak cevap verdi: “Iste bu uc parca ekmek ![]() “O halde neden kendine hic ayirmadin?” “Baktim ki, hayvan cok ac ![]() ![]() “Peki sen ne yiyeceksin simdi?” “Oruc tutacagim ![]() Bunun uzerine, Abdullah b ![]() ![]() ![]() Sonra dondu, koleye bu tarlayi ve onu sahibinden satin aldigini soyledi ve ekledi: “Seni azad ediyorum ![]() ![]() Comertligiyle meshur Abdullah b ![]() “Ama o kopege topu topu uc parca ekmek vermis; sense ona koskoca bir hurmaligi ve hurriyetini vermissin” dediklerinde, su karsiligi verirdi: “Ama o elindeki herseyi verdi; ben ise elimdekinin bir kismini…” Allah bizleri onlarin yolundan eylesin ![]() AMIN! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : O Elindeki Herseyi Verdi; Ben ise Elimdekinin bir Kismini |
![]() |
![]() |
#2 |
signum
|
![]() Cevap : O Elindeki Herseyi Verdi; Ben ise Elimdekinin bir Kisminikeske o muthis insanlar bu zaman da yasasalardi insanlik ogrenseydik |
![]() |
![]() |
|