![]() |
Sevmek Bazen Susmaktır |
![]() |
![]() |
#1 |
sudamlası38
|
![]() Sevmek Bazen Susmaktır![]() ™ Mahkeme salonunda,seksen yaslarindaki yasli çiftin durumu içler acisiydi ![]() Adam inatçi bakislarla, suskun ninenin aglamaktan çukurlasmis gözlerini ve bikkin bakislarini süzüyordu Hâkim tok sesiyle yasli kadina: "Anlat teyze, neden bosanmak istiyorsun?" Yasli kadin, derin bir nefes çektikten sonra kisilmis sesiyle konusmaya basladi: "Bu adam 50 yildir bezdirdi hayattan ![]() ![]() ![]() Sonra uzunca bir sessizlik hakim oldu, mahkeme salonunda ![]() kadinin gözleri doldu ve devam etti: "Bizim bir sedef çiçegi vardi, çok sevdigim ![]() ![]() çiçegi bana verdigi çiçekler arasindan kopardigim bir yapragi tohumlamistim, öyle büyüttüm ![]() bildim ![]() Bir süre sonra çiçek kurumaya basladi ![]() ![]() günes dogmadan önce, bir tas suyla sulayacagim onu diye ![]() bu adam bir gece kalkip bir kere de bu çiçegi ben sulayayim demedi ![]() böyle bir adamla 50 yil geçirdim ![]() ![]() Ondan hiçbir sey görmedim ![]() birisini yapmasini bekledim ![]() ![]() Yasli adam bastonla zor yürüdügü kürsüye, o ana kadar suçlanmis olmanin utangaçligini hissettiren yüz ifadesiyle, hakime yöneldi ![]() Tane tane konustu: Askerligimi Reisicumhur köskünde bahçivan olarak yaptim ![]() bahçenin, görkemli görünümüyle büyümesi için emeklerimi verdim ![]() Esimi de orada tanidim ![]() ![]() verdim ![]() doktora götürdüm ![]() boynundaki kireç sertlesir, kötülesir dedi ![]() gezinsin dedi ![]() O doktoru pek dinlemedi ![]() ![]() çiçek kurumaya yüz tuttu ![]() ![]() Adak dilettim ![]() ![]() kadini, yavrusu bildigi çiçekleri sularken seyrettim ![]() ben oldum sanki ![]() ![]() Her gece,o yattiktan sonra uyandim ![]() Saksidaki suyu bosalttim ![]() bey ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevmek Bazen Susmaktır |
![]() |
![]() |
#2 |
KallaviOrhan
|
![]() Cevap : Sevmek Bazen Susmaktırevet gerçekten de öyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
burçin
|
![]() Cevap : Sevmek Bazen Susmaktırçok etkilendim bu yazıdan gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Sevmek Bazen Susmaktırçok güsel ve doğru baze susmak gerekior |
![]() |
![]() |
|