Giden Bir Adamın Ardından |
|
|
#1 |
|
sudamlası38
|
Giden Bir Adamın Ardındantuna kremitçi-iclal aydın evlenmişti 5 ay önce boşandılar adam ayrıldığı karısına döndü kadın köşesinde aşağıdaki yazıyı yazmış süper ![]() ![]() Kulağımın içi kaşınıyor ![]() ![]() ![]() Felaket ![]() ![]() ![]() ![]() Önce azar azar başlıyor kaşıntı,geceleri![]() ![]() Sonra artıyor Kaşımak da bir zor ki kulağın içini![]() ![]() Bir türlü geçmiyor 'Ne yapsam acaba?' diyorum![]() Günler geçtikçe daha da artıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktora gitmeye kararveriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarıma soruyorum![]() ![]() 'Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?' diye 'N'oldu ki?'diye soruyor arkadaşlarım 'Kaşınıyor kulağım' diyorum 'Uyuyamıyorum geceleri, kulak kaşınmasından!'Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi ![]() ![]() ![]() 'Çok iyi doktordur' diyor 'Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini iyileştirir ' Gidiyorum doktora Gözlüklü, şirin bir amca![]() ![]() Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor![]() ![]() ![]() Şaşırıyorum önce 'İçinde kaşıntı var' diyorum 'Öyle büyüteçle ne anlayacaksınız ki?'![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Yok' diyor, 'Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum '![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Nedir?' diyorum doktora ![]() 'Eski sözler kaçmış kulağınıza' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() 'Nasıl yani?' diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Kimin sözleri?' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bakacağız' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor ![]() ![]() ![]() 'Yan durun Kıpırdamayın' diyor bana![]() ![]() ![]() Biraz irkiliyorum![]() 'Eski sözler' diyorum, 'Ha?' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cımbızın ucu kulağımagiriyor, canımı acıtmıyor nedense ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bir erkek sesi bu' diyor ![]() ![]() ![]() Sanki bir uğultu duyuyorum![]() Cımbızı çıkarıyor kulağımdan ![]() 'Yalan kaçmış kulağınıza!' diyor ![]() ![]() ![]() doktor![]() Yalana bakıyorum ![]() Küçücük bir şey gibi gözüküyor ![]() 'Vay be! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş?Hangi yalan peki?' diyorum ![]() 'Durun, bekleyin' diyor doktor 'Dikkatli olmamız lazım Tekrarkulağınıza kaçabilir ![]() Önce şu deney tüpünün içine koyalım Sonra serbest bırakırız 'Yalanı tüpün içine koyuyor ![]() ![]() ![]() Kapağını da kapıyor tüpün![]() ![]() ![]() Serbest kalıyor yalan 'Seni seviyorum' diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Yalanmış ha?' diyorum ![]() Kulağım bile anlamış, kalbim hala anlamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Iclal Aydin __________________ Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek cevabım var Ama, bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : Giden Bir Adamın Ardından |
|
|
#2 |
|
su perisi
|
Cevap : Giden Bir Adamın ArdındanHarikaydı tatlım, ellrine ve emğine sağlık ![]() ![]() ![]() Bu arada uzun zamandır yoktun aramızda; hoş geldin bebeğim, bu kadar uzun süreli gitme bir daha olurmu Bu güzel yazıları özletmişsin bize![]() ![]() ![]()
|
|
|
|