08-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şah Emlak
* ŞAH EMLAKDeğirmenyolu C N:20-2 Evren Apt Altıntepe M , Maltepe - İstanbul :
(0216) 3668786, (0216) 3881422, (0535) 4925545 erkutsaka@hotmail com Sektör:EmlakçılarŞah Emlak Danışmanlık, 1990 yılında İstanbul Altıntepe'deki ofisinde, gayrimenkul (daire, bina, arsa, iş yeri, yazlık, müstakil ev, vailla, yalı) alım-satım, kiralama ve danışmanlık konularında profesyonel hizmet vermek amacıyla kurulmuştur Bugün Kartal, Maltepe, Küçükyalı, Kadıköy ve çevre semtlerinde hizmet vermeye devam etmektedir Hedefimiz Türkiye genelinde emlak sektöründe aranan ve saygın bir kuruluş olmaktadır Bu nedenle en iyi hizmeti almak, alım-satım işlemleriniz için biz varız Ürün KategorileriEmlakçılarAktivitealış satış işlemlerideniz kıyısında ev kiralanmasıemlak ilanlarıemlak işlemlerigayrımenkul alımı ve satımıgayrimenkul hizmetlerigayrimenkul kiralamamobilyalı büro kiralanmasımobilyalı konut kiralamaprofesyonel danışmanlık hizmetlerisezonluk kiralamaticari alım -satım işlerivilla alım -satım işleriÜrünlerstudıostüdyolartekne yerleriüç odalıServislerdaire kiralamaekspertizücretsiz danışmanlık Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri
|
|
|