![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz ![]() ![]() Bugünkü Almanya civarında bir yerlerde 1075 civarında doğdunuz ![]() Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz ![]() ![]() ********bn bölemişim falla******* |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() ya ben öncede kadınmışım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aisha
|
![]() ben önceden erkekmişim yaa balıkçıymışım aynı zamanda ama ben balığı hiç sevmam ki:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
90burcu
|
![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız ![]() ![]() Bugünkü Sibirya civarında bir yerlerde 525 civarında doğdunuz ![]() Bir kütüphaneci, papaz veya kabile emanetlerinin koruyucusuydunuz ![]() ![]() Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz ![]() ![]() Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız ![]() Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi ![]() ![]() ilginçmiş:):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ctn_86
|
![]() Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz ![]() ![]() Bugünkü Alaska civarında bir yerlerde 1550 civarında doğdunuz ![]() Bir çiftçi, dokumacı veya terziydiniz ![]() ![]() Gerçek ve bilgelik arayıcısı ![]() ![]() ![]() Yaşlı kimselere ve çocuklara yardım ederek dersinizi tamamlamış olacaksınız ![]() ![]() ilginçmiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
feyza
|
![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız ![]() ![]() Bugünkü Sibirya civarında bir yerlerde 975 civarında doğdunuz ![]() Bir desinatör, mühendis veya zanaatkardınız ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz ![]() ![]() çok hoş ya:) paylaşımın için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
angelesdream
|
![]() Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz ![]() ![]() Bugünkü Alaska civarında bir yerlerde 1175 civarında doğdunuz ![]() Bir el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Gerçek ve bilgelik arayıcısı ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız ![]() Yaşlı kimselere ve çocuklara yardım ederek dersinizi tamamlamış olacaksınız ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- sağol ya bayağı bir ilginçmiş:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
speed
|
![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz ![]() ![]() Bugünkü İskoçya civarında bir yerlerde 1400 civarında doğdunuz ![]() Bir banker, tefeci veya hakimdiniz ![]() ![]() Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Doğal bir psikoloji yeteneği ![]() ![]() eline sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
brave83
|
![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz ![]() ![]() Bugünkü Filipinler civarında bir yerlerde 900 civarında doğdunuz ![]() ![]() ![]() Acımasız bir karakter, kritik anlarda kararlarını dikkatle tartma, muhteşem bir oto kontrol ve güçlü bir irade ![]() ![]() ben demiom böyleymişim işte n yaparsın :)) emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
aalperennn
|
![]() ii güzelde ama beni bayan gösterio ayıp ben tas fırın erkeğiğim ben her yasamımda erkeğimdir yawwwwwwwwww |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
RaHaTSiZ
|
![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız ![]() ![]() Bugünkü Tayland civarında bir yerlerde 700 civarında doğdunuz ![]() Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz ![]() ![]() Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri ![]() ![]() Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız ![]() Dersiniz: İhtiyatlı ve makul olmayı öğrenip başkalarına öyle davranmayı öğretmek ![]() ![]() ~~ Ne Diyo uLeayn ßu zımßırTı ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ürgüplü
|
![]() Arkadaşlar reenkarnasyon bir saçmalıktır ve dinimize göre yanlıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|