Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi > Güzeller Kampı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, güzeli, zhang, ziyi

Çin Güzeli Zhang Ziyi

Eski 12-19-2008   #1
KRDNZ

Çin Güzeli Zhang Ziyi

milyar kişinin en güzeli
Cannes Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu seçilen Hong Kong doğumlu Tony Leung Chiu-wai listede ikinci sırada yer aldı
Pekin Haberleri gazetesi sinema oyuncusu Zhang Ziyi'yi "2008'de Çin'in en güzel kişisi" seçti

Gazetenin yayımladığı 50 ismin başında yer alan Zhang Ziyi, Kaplan ve Ejederha, Bir Geyşa'nın Anıları ve Rush Hour 2 adlı filmlerde rol almıştı

Gazetenin yorumunda Zhang'ın Cannes Film Festivali sırasında düzenlenen basın toplantısında, 12 Mayıstaki Sichuan depreminden zarar görenler için yardım çağrısı yapmasının dünya çapında saygı uyandırdığı ifade edildi

Zhang Ziyi ise gazeteye verdiği demeçte, "Görünüşe fazla önem vermediğini, güzel kadınların esas olarak bağımsız ve kendinden emin olduklarını" söyledi

Cannes Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu seçilen Hong Kong doğumlu Tony Leung Chiu-wai listede ikinci sırada yer aldı

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Çin Güzeli Zhang Ziyi

Eski 12-31-2008   #2
KallaviOrhan

gerçekten de güzelmiş ya teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-05-2009   #3
reyf

2 ve 4 resim çok tatlı yaa:)

Eski 08-18-2009   #4
burak97

Güzelmiş Paylaşım İçin Saol

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com