![]() |
Biz Bushla Aynı Yerde Yatmayız.. |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Biz Bushla Aynı Yerde Yatmayız..Çin'de dünyanin bütün liderlerinin katildigi bir toplanti yapilmis ![]() ![]() Toplantidan sonra Hindistan Basbakani Manmohan Singh, Pakistan devlet baskani Müserref ve ABD baskani Bush ayni uçaga binmisler ![]() Uçak bir süre sonra gecenin bir yarisi düsmüs, ama 3 liderde kurtulmus ![]() Hava karanlik etrafta kimseler yok ![]() düsünürlerken birden uzaktan bir çiftlikten bir isik geldigini görmüsler ![]() Kapiyi çalip ev sahibine: 'Merhaba biz 3 ülkenin liderleriyiz,uçagimiz az önce yere çakildi' demisler ![]() Ev sahibi onlari agirlamis, yedirmis, içirmis ![]() varmis ![]() Ev sahibi: 'bizim misafirler için sadece iki yatagimiz var, acaba biriniz ahirda yatabilirmi? ' diye sormus ![]() Hintli Singh atilmis: 'Sorun degil ben yatarim ![]() ![]() hintliler zor sartlara alisigizdir' demis ve içinde bir adet domuz ve bir inegin bulundugu ahira gitmis ![]() kapi çalmis ve hintli geri dönmüs ![]() 'Ahirda inek var, bizim inancimiza göre inek kutsaldir ben orada yatamam' demis ![]() Pakistanli Pervez Müserref: 'Benim için inek falan sorun degil ben yatarim' demis ![]() geridönmüs: 'Ahirda domuz var! Bizim inancimiza göre domuz haramdir ![]() orada yatamam' demis ![]() Gözler haliyle Bush'a çevrilmis ![]() ahirin yolunu tutmus ![]() ![]() yüzlerinden düsen bin parça olan inek ve domuz kapida! Biz Bushla ayni yerde yatmayiz ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Biz Bushla Aynı Yerde Yatmayız.. |
![]() |
![]() |
#2 |
bonjuader
|
![]() Cevap : Biz Bushla Aynı Yerde Yatmayız..onun yatacak toprağı yok güzeldi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Biz Bushla Aynı Yerde Yatmayız.. |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Biz Bushla Aynı Yerde Yatmayız..Hakikaten güzeldi ![]() ![]() ![]()
![]() |
|