![]() |
Uçağa İlk Defa Binenler |
![]() |
![]() |
#1 |
berrak
|
![]() Uçağa İlk Defa Binenler? -aaaa binalar ne kadar kucuk gozukuyo -abi ya kokpite bi gidelim mi? -abi bak hostese ne dicem : kapiyi acin inecem! eheuheu ![]() ![]() -ben ilk kez biniyom da ![]() -bu dergileri bedavaya alabiliyo muyuz simdi? inince: -bi daa teker üstü almayalim bileti lan ![]() ![]() süpper bişey ![]() ![]() 174 km/h hızla havalandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gavur neler yapıpyo -bu alet kaç km hız yapar? -garip bi ses geliyo farkettiniz mi? -yok sana öyle geliyo! -hostes bey bakarmısınız? -bakmam stewardım ben -hı ne ? -yok bişi -cep telefonunuzu kapatın beyfendi! -neden ki daha uçak kalkmadı -birazdan kalkacaz ama yerdeyiz diye aletler etkilenmiyo diye bişi yok -pilota bi kaset versek calar mı? -kaptan ne zaman kalkcaz? -inişe 1 dk kala ![]() ![]() ![]() ![]() -beyfendi masanızı kapatın kemerinizi bağlayın koltuğunuzu dik duruma alın! -neden ki -şöyleki ani bir çarpma anında masanın karnınıza girip iç organlarınızı parçalamaması arkanızdaki yolcunun kafasının sizin yatık haldeki koltuğunuza çarpıp beyninin patlamaması yada sizin açık kemeriniz yüzünden fırlayıp kokpite girmemeniz için -he, peki -mola vericek misiniz mola? -beyfendi aktarmasız uchush bu ![]() ![]() ![]() -ha? yok ben ihtiyach molası dıom hanı cısh, tabıldot tarzı yemekler dagıtan zottırık yerlerde verıyonuz ya -hasbinallaaa -ben koltuğumu bayan yanı istemiştim ![]() - sapik misin kardesim ? - e eveeet -yanlis ucaga binmis olabilme isgilliligi icerisinde koltuga oturmadan once kapidaki hostese: -ankara di mi? -0-100ü kaç saniye bunun önler boş, öne geçebilir miyim ?
|