![]() |
Öksürük, Astım, Bronşit Ve Nefes Darlığına İyi Geliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Öksürük, Astım, Bronşit Ve Nefes Darlığına İyi GeliyorÖksürük, astım, bronşit ve nefes darlığına iyi geliyor En doğru tüketilme biçimi rafadan yenmesi ![]() ![]() ![]() ![]() Bıldırcın yumurtası protein deposu Diğer yumurtalardan daha fazla, proteinlerin yapı taşı olan aminoasit içeren bıldırcın yumurtası, özellikle çocukların bağışıklık sistemini güçlendiriyor ![]() Çocukların bedensel ve zihinsel gelişimine yardımcı olan protein deposu bıldırcın yumurtasının, grip ve bronşit gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarına iyi geldiği belirtiliyor ![]() ![]() BILDIRCIN YUMURTASININ FAYDALARI Öksürük, astım, bronşit, nefes darlığı, mide, karaciğer ve göğüs hastalıkları tedavisinde ![]() Çocukların gelişiminde ve iştahlarının arttırılmasında ![]() Hastaların, ameliyat sonrası çabuk şifa bulmasında ![]() Kansızlık ve anemi tedavisinde ![]() İnsan bedenini gençleştirici, kuvvetlendirici özelliği yanında yüksek derecede afrodizyak özelliği içerir ![]() Yüksek enerji ve protein içerir ![]() Vitamin ve minarel değeri çok yüksektir ![]() |
![]() |
![]() |
|