![]() |
Dert Ağacı |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Dert AğacıDERT AĞACI Eski çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk gününü zorlukla tamamlamıştı![]() ![]() Arabasının patlayan lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmiş ve şimdi de eski püskü pikabı çalışmayı reddetmişti ![]() Onu evine götürürken yanımda adeta bir taş gibi oturuyordu ![]() Evine ulaştığımızda beni, ailesiyle tanışmam için davet etti ![]() Eve doğru yürürken küçük bir ağacın önünde kısa bir süre durdu, dalların uçlarına her iki eliyle dokundu ![]() Kapı açıldığında; adam şaşırtıcı bir şekilde değişti ![]() ![]() Daha sonra beni arabaya yolcu etmeye geldiğinde; ağacın yanından geçerken merakım daha da arttı ve ona eve giderken gördüğüm olayı sordum ![]() "O, benim dert ağacım," dedi ![]() ![]() Bunun için bu sorunları her akşam eve girerken o ağaca asıyorum ![]() Sabahları tekrar onları oradan alıyorum ![]() Ertesi sabah onları almaya gittiğimde, astığım kadar çok olmadıklarını görüyorum ![]() Öfkeyle geçen her dakikanız, mutluluğunuzdan çalınmış 60 saniyedir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dert Ağacı |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Dert AğacıOldukça anlamlı bir hikayeydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |