Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emlak, kaçmaz

Kaçmaz Emlak

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaçmaz Emlak

Temsilcilikte reform!!!

Hedefimiz tüm il ve ilçelerimizde 1500 adet ÜCRETSİZ temsilcilik ile Türkiye'nin en büyük emlak zincirini oluşturmaktır Bu dev projede yerinizi alınız KAÇMAZ EMLAK Günlük 4000 ziyaretçisi ile Türkiye'nin en büyük 2 emlak firmasından biriyiz ! kaynak: Alexa the Web Information Company KAÇMAZ EMLAK

Bugüne kadar emlak sektöründe örnek gösterildi Bundan böyle temsilcilik sistemiyle de örnek gösterilecektir

Temsilcimize sunduğumuz hizmetler: 1-Online emlak otomasyon programı, 2- Web sitesi,

3- Site hosting hizmeti,

4- Reklam desteği,

5- Marka ve logo desteği,

6- Emlak eğitim desteği

Temsilcilerimiz çok şanslı çünkü,

1- Binlerce dolar katılım ücreti yok

2- Satıştan pirim ücreti yok

3- Eğitim ve reklam ücreti yok

Aylık 30 YTL sistem kullanım ücreti var

Uğurmumcu Mah Fon market karşısı

0216 475 07 36

0216 475 16 46

: KAÇMAZ EMLAK : emlak , kiralık daire, gayrimenkul, arsa, satılık daire,

kacmaz@kacmazemlakcom

Yakacık Merkez

0216 451 71 54

0216 451 71 55

0216 451 53 23 pbx

Faks: 0216 451 53 24

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com