Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
civata, kromar, paslanmaz, pul, somun

Paslanmaz Civata Somun Pul Kromar Civata

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Paslanmaz Civata Somun Pul Kromar Civata

FİRMA TANITIM YAZISI

Kromar Civata ve Hırdavat Sanve TicLtdŞti 30 yılı aşan toptan ve perakende satışları,ayrıca özel üretimleri süresince sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile şimdide e-ticaret sitesinde paylaşmanın,sizlere daha iyi ve daha kaliteli hizmet edebilmenin heyecanını duymaktadır

Kurulduğu günden itibaren paslanmaz bağlantı elemanları konusunda satış,pazarlama ve üretim yapan şirketimiz uzman kadrosuyla siz değerli müşterilerimize hizmet etmekten gurur duyar

Özellikle dış cephe kaplamalarında,yat tekne,tıbbı aletler endüstriyel mutfak üretimlerinde,havuz ekipmanlarında,gıda ve tekstil makinalarında,kimya sektörlerinde kısaca paslanmaz bağlantı elemanlarının kullanıldığı ,paslanma ve korozyon oluşması arzu edilmeyen her türlü yerde güvenle bağlantı elemanlarımız kullanılmaktadır

Tüm bağlantı elemanlarımız 304 ve 316 kalitede yüksek stoklarda mevcuttur

Bütün malzemelerimiz sertifikalıdır ve ALMANYA menşe-i ‘lidir

Paslanmaz kelepçelerde bir dünya markası olan NORMA’nın Türkiye temsilciliğini yürütmekteyiz

Marina yat ve aksesuarlarında Thunder Marine Türkiye’de tek yetkili satıcısıyız

Şirketimiz kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem,zoru başarma ve müşteri memnuniyeti odaklı profesyonel ekibiyle kısa sürede paslanmaz bağlantı elemanları sektöründe ilk sırada yer almış ve sektörde öncü olmuştur

Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite ,hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyatları olmuştur

Firmamızın sahip olduğu haklı gurur neticesinde yakaladığımız başarı ve sürekliliğin teminatı HİZMET,DÜRÜSTLÜK VE KALİTEDİR

Kromar Civata Sanve TicLtdŞti gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com