![]() |
Kınalı Gözler |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Kınalı Gözler![]() Kınalı Kurbanın olaydım da kan dökeydim yolunda, bir tesellim yok şimdi veremedim bir can uğrunda… Ey uğruna ölünesi ŞEHİD(c ![]() ![]() Beşerdim şaştım, kulluktan başka her işe kalkıştım… İdrakin mahcupluğuyla Bayramına geldim Kuddüsüm…(c ![]() ![]() Hatadan, gafletten, aczden ve her türlü eksiklikten pek uzak, pek temizsin… Bayram sebepli tevbelerimle pişmanlığa geldim ![]() Kabul eyle Gaffar’ım…(c ![]() ![]() … Bayramları bekleyen kınalı koyunlar gelir düşlerime… Sorarım; bir bayram nasıl beklenir söyleyin hele? Gülerde giderler öyle, ardından bakan ben… Seslensem ahh bir daha seslensem… … Ya Rabbena! Yetiş bu bayram bana, tut ellerimi ne olur bırakma ![]() Bir derbeder gibi tükenen ömrümün alnına şimdi, yakılmaz mı bayramlık kına? El Bedi’(c ![]() ![]() Vuslatımı icabetinle şereflendir İlahi! Kanlı yaşlar dökülür şimdi kınalı gözlerimden Hicranıma bir İnşirah Gerek Ya Rabbi! … Takatim yok, tükendim… Yinede koşarım Mağfiret kapılarına düşe kalka… Vasi’(c ![]() ![]() ![]() ![]() Ve EsSabr’ından yüz bulan bu cismim, şımarık çocuklar gibi bu Bayram, Bayramımı Bayram Eyle Ya Rabbi! Âmin
![]() |
|