![]() |
Gözyaşının Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Gözyaşının ÖyküsüBir küçük gözyaşı varmış, bir gün dereyi görmüş
![]() ’Tanrım yardım et bana ben çok güçsüz ve çaresizim ![]() Bir de şu dereye bak nasılda salına salına gidiyor ![]() ![]() Beni bir dere yap lütfen ![]() ![]() ’’ Tanrı duymuş gözyaşı damlasını, onu bir dere yapmış ![]() Küçük gözyaşı damlası salına salına giderken ağaçların arasından ![]() Nehir’i görmüş ![]() ![]() Bütün dereler saygıyla eğiliyor önünde ![]() hissetmiş nehirin yanında Tanrım ben nehir olmak istiyorum ![]() Bak gücüne nasılda mağrur , nasılda ihtişamlı ![]() Tanrı bu isteğini de geri çevirmemiş ![]() ![]() Başlamış gürlemeye , önüne kattığını almış götürmüş ![]() Sonra bir deniz kenarına ulaşmış ![]() karşısında ![]() ![]() ![]() Tanrım’’ demiş küçük gözyaşı damlası ![]() gücü buldum demiş ![]() ![]() Şu güce bak ![]() ![]() kabul etmiş ![]() ![]() Benden güçlüsü yok diye düşünürken ![]() oturan genci fark etmiş ![]() ![]() Sevdiğini nasıl kaybettiğini konuşuyormuş, bütün ağaçlar ![]() Güneş, bulutlar, ağaçlar ![]() damlası önünde saygıyla eğiliyorlarmış ![]() sessiz saygılı ![]() nasıl kaybettiğini anlamış ![]() gücümü geri ![]() aşamalardan geçmen gerek, ilk önce denizden nehir olman lazım sonra bir dere olmalısın ![]() Dereden sonra bir sevgi masalı ![]() ![]() Elindeki gücün farkına varamadın ![]() değilmidir dereleri dere , nehirleri nehir, denizleri deniz yapan ![]() |
![]() |
![]() |
|