Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cephe, doğa, fabrika, izolpak, manto, neopor, panel, siding, zirve

Zirve Doğa İzol.Pak Siding,Fabrika Cephe Siding Panel Ve Neopor Manto

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zirve Doğa İzol.Pak Siding,Fabrika Cephe Siding Panel Ve Neopor Manto

ZİRVE DOĞA YAPI İzolasyonİNŞLTDŞTİ

Uzun yıllardır Ana Faaliyet konusu olan konut ve Villa Cephe ve Temel Drenaj izolasyonu ile iştirak etmektedir
Firmamız PAKSİDİNG,
SİDİNG PANEL,
NEOPOR(BASAS)
DOW,BONUSPAN ve DİĞER MARKA STRAFOR SATIŞI,
MARSHALL THERMOS MANTOLAMA Sistemleri, SİKA YALITIM Sistemleri,

Satıcı ve Uygulayıcı bayisidir

Kendisini yapmış olduğu işler ile ispat etmiş ve etmektedir5 yıla yakındır PAKSİDİNG ürünlerini konutlarınıza ve Villalarınıza en iyi şekilde paksiding sistemine uygun şekilde uygulamakta ve müşterisine yalıtımda maddi olarak kazandırmaktadırNEOPOR marka Yalıtım malzemesi olan Mantolama sistemini kaliteli straforu ve izolasyon malzemeleri ile Türkiye'ye girdiği günden beri cephelerinize uygulayan Firmamız bu konuda en iyi olduğunu her işinde ispatlamış ve yine ispatlamaya devam etmektedirİlkesi müşteri ve iş işi getirir ile hareket eden firmamız cephe izolasyonunda en iyi malzemeyi ve işçiliğini ortaya koyarak devam etmektedir
Firmamızın Konut ve Villa Cephe izolasyonu Dışında 2 yıldır Fabrika ve sosyal Tesis cephelerinde artık kendini ispatlamış olan Alüminyum SİDİNG PANEL malzemesi olan Bildik Adı ile Sandviç panelin Siding panele çevrilmiş hali olan 4,6,8,10 cm ebatlarında projeye özel uzunluklarda üretim yapılabilen iki levha arasında 42 dansite BAYER poliüretanlı Çok özel bir mamul ile Fabrikalarınızın,Sosyal tesislerinizin büyük metrajlı duvarlarını Tugla ytong ve benzeri uzun masraflı ve sarfiyatlı yüklerinden kurtarıyoruz42 dansite BAYER marka poliüretan yalıtımı ile kışın ısıyı muhafaza den yazında serin tutma özelliği ile cephelerinizin en uygun malzemesidirUygulaması problemsiz ve projeye göre üretim yapılmasından ötürkısadırdiğer çimento ve toprak esaslı malzemelere göre çok çok hafif maliyetsiz ve uzun ömürlüdür Uygulaması gizli vidalar ve birbirine geçme kenet sistemi ile yapılan sıdıng panel montajda mükemmmel bir şekil ile ortaya çıkmaktadır
SİDİNG PANEL de REFERANSLARIMIZIN bazıları arasında KOMPEN PLSElemanları,LUKAS DIŞ TİCARET,
BÜSAN TOPLU İŞYERLERİ Yapı koop gibi firmalar mevcuttur
Firmamız aynı zamanda TEMEL ve DRENAJ İZOLASYONUNDAprofesyonel ekiplerince uzun zamandır konutlarınızın ve fabrikalarınızın Temel yalıtımıda SİKA YALITIM ÜRÜNLERİ ile en iyi ve standart üzeri çalışmaları ile Temeldeki tüm problemlerinizi uzun yıllar boyunca geri dönülmeyecek şekilde çözmektedir

0216 640 1671
0216 640 1826 Fax
0532 540 9244

İlgili:yusuf ERAYDIN

Şirket Email:yeraydin@hotmailcom

Firma ZİRVE D0ĞA İYAPI ZOLASYON İNŞLTD ŞTİ Telefon 0216 6401671

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com