![]() |
Zirve Doğa İzol.Pak Siding,Fabrika Cephe Siding Panel Ve Neopor Manto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zirve Doğa İzol.Pak Siding,Fabrika Cephe Siding Panel Ve Neopor MantoZİRVE DOĞA YAPI İzolasyonİNŞ ![]() ![]() ![]() Uzun yıllardır Ana Faaliyet konusu olan konut ve Villa Cephe ve Temel Drenaj izolasyonu ile iştirak etmektedir ![]() Firmamız PAKSİDİNG, SİDİNG PANEL, NEOPOR(BASAS) DOW,BONUSPAN ve DİĞER MARKA STRAFOR SATIŞI, MARSHALL THERMOS MANTOLAMA Sistemleri, SİKA YALITIM Sistemleri, Satıcı ve Uygulayıcı bayisidir ![]() Kendisini yapmış olduğu işler ile ispat etmiş ve etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Firmamızın Konut ve Villa Cephe izolasyonu Dışında 2 yıldır Fabrika ve sosyal Tesis cephelerinde artık kendini ispatlamış olan Alüminyum SİDİNG PANEL malzemesi olan Bildik Adı ile Sandviç panelin Siding panele çevrilmiş hali olan 4,6,8,10 cm ebatlarında projeye özel uzunluklarda üretim yapılabilen iki levha arasında 42 dansite BAYER poliüretanlı Çok özel bir mamul ile Fabrikalarınızın,Sosyal tesislerinizin büyük metrajlı duvarlarını Tugla ytong ve benzeri uzun masraflı ve sarfiyatlı yüklerinden kurtarıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİDİNG PANEL de REFERANSLARIMIZIN bazıları arasında KOMPEN PLS ![]() BÜSAN TOPLU İŞYERLERİ Yapı koop ![]() ![]() Firmamız aynı zamanda TEMEL ve DRENAJ İZOLASYONUNDAprofesyonel ekiplerince uzun zamandır konutlarınızın ve fabrikalarınızın Temel yalıtımıda SİKA YALITIM ÜRÜNLERİ ile en iyi ve standart üzeri çalışmaları ile Temeldeki tüm problemlerinizi uzun yıllar boyunca geri dönülmeyecek şekilde çözmektedir ![]() 0216 640 1671 ![]() 0216 640 1826 ![]() 0532 540 9244 ![]() İlgili:yusuf ERAYDIN Şirket Email:yeraydin@hotmail ![]() Firma ZİRVE D0ĞA İYAPI ZOLASYON İNŞ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|