Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bony, tekstil

Bony Tekstil

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bony Tekstil

BONY TEKSTİL İŞLETMELERİ çorap sektörü konusunda, Hasan Gülkaya tarafından üretim ve satış amacıyla 1986 yılında kurulmuş, ülkemizde sektörün öncüsü olan bir firmadır

Kurulduğumuzdan buyana planlı, programlı ve istikrarlı bir büyüme grafiğine sahip olarak mükemmelliyetçi bir tutum ile müşteri odaklı çalışma prensipleri edinilmiştir

Bugün ; Fransa, İspanya, İtalya, İsveç, İngiltere, Japonya ve Amerika gibi ülkelere oluşturduğu 50000 m2’lik güçlü üretim parkurunun yanında; bilgiye verdiği önem , yurtiçi ve yurtdışı fuarlarını takip eden uzman tasarım ve teknik ekibi ile dünya modasını güncel takip ederek ihracata halen devam etmektedirAlıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com