![]() |
Ondan Razı Mısın? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Ondan Razı Mısın?Ondan razı mısın
![]() ![]() Her halinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana verdiklerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana vermediklerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Razı mısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Madem Sen bana bunu uygun gördüm madem böyle olmamı istedin madem nasibim budur madem sen böyle sevdin Ben dahi Ya Rabbi ben dahi senin sevdigini seviyorum ve Senden razıyım" diyor musun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlar öyle demişler ![]() ![]() Bir sahabi Aişe validemiz'in akrabalarından ![]() ![]() Oğluyla beraber başka bir şehre ziyarete gidiyorlar ![]() ![]() Kendisi içeride akrabalarla birlikte iken ayağında bir ağrı duyuyor aniden ve baktırıyorlar hekim diyor "bacağın hemen kesilmesi lazım" ve kesiyorlar ![]() ![]() ![]() Aynı gün dışarıda oynayan çocuğu da, bir at tarafından eziliyor ve anında vefat ediyor oracıkta ![]() ![]() Hem bir uzvunu kaybetmiş hem de çocuğunu ![]() ![]() Hem de aynı gün ![]() ![]() Geliyorlar yanına, güç bela haberi veriyorlar, herkes perişan ama ateş düştüğü yeri yakar Onun ızdırabını düşünerek kahroluyorlar ![]() ![]() Fakat O mütebessim ![]() ![]() ![]() ![]() Diyor ki Ya Rabbi bana layık gördüğün şu halden vallahi razıyım Ya Rabbi senin sevdiğini ben de sevdim ![]() ![]() Ve yanındakilere dönüp diyor ki Üzülmeyin Rabbim benden bir çocuğumu aldı ama 6 taneyi bıraktı ![]() ![]() Bana 2 el 2 ayak verdi birini aldı ama 3 nü bıraktıÇok şükür Ya Rab "Onları görseydiniz "deli!" derdiniz ![]() ![]() Onlar öyleydi ![]() ![]() Sahabilerdi ![]() ![]() Sahi ne kadar benziyoruz Ona ve arkadaşlarına ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|