Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrax

Ayrax

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrax

Ayrax İş Dünyası için Sektörel yazılımlar gelistiren 1999 yılından bugüne faliyet gösteren İz İnternet ve Bilgisayar Teknolojilerinin tescilli markasıdır İnternet sektöründe bir çok projeye imza atan firmamız 2004 yılında ayrı bir bölüm oluşturarak sektörel yazılım üretmeye başlamıştır Kurulduğu günden bu yana özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere sağladığı çözümlerle sektörde lider markalar arasında yer almıştır

Ayrax yazılımlarını geliştiriken öncelikli olarak kullanııcıların mümkün olduğunca kolay kullanımını sağlayacak yapı üzerinde yoğunlanmış ve bu özelliği sayesinde hızla büyüyerek 75000 firma tarafından tercih edilmiştir

Sekrörel Yazılımlarımız 4 ana grupta toplanmaktadır

1- Muhasebe Programları

Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için hazırlanmış Ön muhasebe yazılımlarıdırİki farklı versiyonu bulunmaktadır

a - Muhasebe Programı Standart

b - Muhasebe Programı Extra

2- Crm Programları

Özellikle satış ve pazarlama faliyetlerini tamamen kontrol etmek isteyen firmalar için hazırlanmış Müşteri İlişkileri Yönetim Yazılımıdır

Crm Yazılımlarımız iki farklı versiyondan oluşmaktadır

a - Crm Programı Standart

b - Crm Programı Extra

3- Restoran Bar Programları

Yiyecek içecek sektöründe faliyet gösteren firmalar için hazırlanmış mutfaktan sunuma kadar her aşamayı kontrol eden yazılımlardır

Restoran Bar Yazılımlarımız iki farklı versiyondan oluşmaktadır

a - Restoran Bar Programı Standart

b - Restoran Bar Programı Extra

4- Üretim Programları

Özellikle imalat sanayiinde yer alan firmalar için hazırlanmış üretimi hammadde aşamasından son ürünün sevkiyatına kadar kontrol eden yazılımlardır

Üretim Takip Yazılımlarımız iki farklı versiyondan oluşmaktadır

a - Üretim Programı Standart

b - Üretim Programı Extra

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com