![]() |
Ayrax |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AyraxAyrax İş Dünyası için Sektörel yazılımlar gelistiren 1999 yılından bugüne faliyet gösteren İz İnternet ve Bilgisayar Teknolojilerinin tescilli markasıdır ![]() ![]() ![]() Ayrax yazılımlarını geliştiriken öncelikli olarak kullanııcıların mümkün olduğunca kolay kullanımını sağlayacak yapı üzerinde yoğunlanmış ve bu özelliği sayesinde hızla büyüyerek 75 ![]() ![]() Sekrörel Yazılımlarımız 4 ana grupta toplanmaktadır ![]() 1- Muhasebe Programları Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için hazırlanmış Ön muhasebe yazılımlarıdır ![]() ![]() a - Muhasebe Programı Standart b - Muhasebe Programı Extra 2- Crm Programları Özellikle satış ve pazarlama faliyetlerini tamamen kontrol etmek isteyen firmalar için hazırlanmış Müşteri İlişkileri Yönetim Yazılımıdır ![]() Crm Yazılımlarımız iki farklı versiyondan oluşmaktadır ![]() a - Crm Programı Standart b - Crm Programı Extra 3- Restoran Bar Programları Yiyecek içecek sektöründe faliyet gösteren firmalar için hazırlanmış mutfaktan sunuma kadar her aşamayı kontrol eden yazılımlardır ![]() Restoran Bar Yazılımlarımız iki farklı versiyondan oluşmaktadır ![]() a - Restoran Bar Programı Standart b - Restoran Bar Programı Extra 4- Üretim Programları Özellikle imalat sanayiinde yer alan firmalar için hazırlanmış üretimi hammadde aşamasından son ürünün sevkiyatına kadar kontrol eden yazılımlardır ![]() Üretim Takip Yazılımlarımız iki farklı versiyondan oluşmaktadır ![]() a - Üretim Programı Standart b - Üretim Programı Extra |
![]() |
![]() |
|