Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dayanikli, gida, hali, inşaat, limited, malzemeleri, mobilya, mustafa, sanayi, seyfi, tekstil, ticaret, tüketim, şirketi

Mustafa Seyfi Hali Mobilya Tekstil Dayanikli Tüketim Malzemeleri Gida İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Seyfi Hali Mobilya Tekstil Dayanikli Tüketim Malzemeleri Gida İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

MUSTAFA SEYFİ HALI MOBİLYA TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Şirket Faliyete Başlama:24082006
Faaliyet Ayrıntısı
HALI MOBİLYA TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM GIDA İNŞAAT
Meslek Grubu
DİĞER TOPTAN VE PERAKENDE MESLEK GRUBU

475901/Ev mobilyalarının perakende ticareti
Şirket Adresi:MAHMUT ÇELEBİ MH LALE SK NO:4 16860 İZNİK/BURSA
Şirket Telefon Numarası:2249794
Cep Telefon:5323346122
Faks

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com