Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ildizbond, kiremit, metal

Metal Kiremit İldizbond

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Metal Kiremit İldizbond

Çatı kaplamasında büyük avantajlar sağlayan üzeri doğal taş kaplı metal kiremit ilk kez ILDIZ DONATIM tarafından 1991 yılında Türkiye'ye ithal yoluyla getirilmiş daha sonra 2003 yılında tamamen yerli teknoloji ve know how ileILDIZBOND markası ile üretilmeye başlanmıştır

ILDIZBOND metal kiremitleri çatı kaplamasında kullanıldığı gibi cephelerde de kullanılabilmektedirÇelik kiremitler cephede kullanıldığında binayı bir zırh gibi sarar,cepheye yük bindirmez,bakım onarım gerektirmezILDIZOLUK metal esaslı ve dikdörtgen kesitli olup içten takılan kelepçesi ile güvenli su tahliyesi sağlarDıştan kepçeleme sistemi ile asılmadığı için oluk zamanla kar ve yağmur yükleriyle açılmazŞık görünümlüdürGerekli tüm elemanlar(iç dirsek,dış dirsek gibi) oluk un kendisinden şantiye ortamında üretilir

ILDIZFOIL radyan enerjiyi yansıtarak ısı izolasyonu sağladığı gibi su ve toz yalıtımıda sağlar

ILDIZCLASSICbuhar geçirgen ve su yalıtan bir membrandır

ILDIZVELTA Çatı Çıkış Kapağı ve Işıklığı,kullanılmayan çatı altları için havalandırma ve gün ışığı sağlarÇatı üzerine çıkış imkanı sağlarAçma kapama kolu ile üç farklı seviyede kolaylıkla sabitlenebilirİsteğe bağlı olarak üsten ve yandan açılım mümkündür

ILDIZVELTA(45X73cm)ILDIZVELTA(45X55cm)

ayrıntılı bilgi için wwwildizcomtr

İlgili:erdener ıldız

Şirket Email:

Firma ıldız donatım san ve tic aş Telefon +902122753900

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com