Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeviri, hizmetleri, teknik

Ab Teknik Çeviri Hizmetleri

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ab Teknik Çeviri Hizmetleri

AB Çeviri Hizmetleri, çok çeşitli mühendislik dallarında İngilizce, Türkçe ve diğer yaygın dillerde bireysel ve kurumsal müşterilere yönelik çeviri hizmetleri vermektedir Lisan bilgisinin yanında teknik bilgi ve donanım da gerektiren; otomotiv, makina, otomasyon, raylı taşıtlar, kimya, imalat, çevre, üretim sektörleri ile ilgili teknik şartname, kılavuz, konferans bildirileri gibi teknik yayınların çevirileri yapılmaktadır

Mühendislik, sanayi, telekomünikasyon, otomotiv, hidrolik, optik, enerji, tarım, gıda, denizcilik, yazılım ve bilgisayar, elektrik, genel elektronik, iletişim cihazları, kimya, inşaat, mimarlık, çeşitli üretim makineleri, bakım araçları, zirai araçlar ve her tür makine ile ilgili, Kullanım kılavuzları, Bakım kılavuzları, Katalog, Teknik şartname, Servis kılavuzları, Uzman raporları, Teknik bültenler, Eğitim kılavuzları ve Mühendislik çevirileri gibi tüm bireysel veya kurumsal çeviri ihtiyaçlarınız mühendislik kökenli uzmanlarımız tarafından karşılanmaktadır

AB Çeviri | Ana Sayfa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com