![]() |
İzotek İzalasyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzotek İzalasyonİZOTEK İZALASYON Bu firma hakkında detaylar girilmemiştir ![]() Firma ile ilgili iseniz lütfen Müşterilerinizin size ulaşabileceği Adres telefon ve firma tanıtımı hakkında ayrıntılı bilgileri giriniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İzotek İzalasyon |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzotek İzalasyonİzotek Kimya Dış Cephe ve Zemin Kaplama Yalıtım ve Boya İmalat İth ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuruluşumuz dış cephe ve zemin kaplama, yalıtım ve boya imalatı konularında hizmet vermektedir ![]() ![]() Ürünlerimiz SU YALITIMI ve SİLO SİSTEMLERİ KORUMA ÜRÜNLERİMİZ… POOL SEALER: Havuz ve su deposu gibi yüksek basınç ve mukavemet gerektiren sistemlerde su yalıtımı amacıyla kullanılır, Su depolarında sızıntı bölgelerine lokal olarak da uygulanabilir, Yüzme havuzları ve benzeri sistemlerde fayans altı yalıtım için kullanılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İZOSEALER: Çift kompenantlı, dolgulu, esnek, tuzdan etkilenmeyen kaplama ürünüdür, zeytin kuyularındaki bazik ortamın zamanla beton çeperini çürüterek, çatlama ve su kaybına neden olmasını engellemek amaçlı yalıtım malzemesidir, basınç mukavemeti yüksektir, Solvent içermez ![]() ![]() İZOSEALER EXTRA Yıkama alanı için, İzosealer ürününün gelişmiş versiyonudur ![]() ![]() ![]() ZEMİN KAPLAMA VE YALITIM ÜRÜNLERİMİZ… İZOCOVER: Çift kompenantlı, Endüstriyel ve dekorasyon amaçlı zemin kaplama ürünüdür, yüksek basınca, kimyasallara, asitlere ve alkalilere karşı mukavemetlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LOTCOVER: Otopark, hayvan barınakları ve kayma problemi olan alanlarda kullanıma uygun, tutucu dokuya sahip zemin kaplama ürünüdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YENİ NESİL EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA BOYASI… STREAT PLATE: Epoksi bazlı endüstriyel zemin kaplama boyasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOLGU HARCI ÜRÜNLERİMİZ… DIAMONT STONE: Çift kompenantlı, yüksek basınca dayanıklı, uygulandığı yüzeyden ayrılmayan dolgu harcıdır ![]() ![]() ![]() SIVA KÜRLEME ÜRÜNÜMÜZ… SİLVER STONE: Çift kompenantlı, sıva kürleme ürünüdür ![]() ![]() ![]() ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİMİZ… CLEAN UP: Turunçgil bazlı, kanserojen madde içermeyen endüstriyel temizlik amaçlı doğal çözücüdür ![]() ![]() Taşkın Yalçın (Pazarlama Koordinatörü) Tel: 0532 4096381 [url=http://www ![]() ![]() Fabrika adresi: İvedik Organize Sanayi Bölgesi 24 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İzotek İzalasyon |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzotek İzalasyonSayın ilgililer şirketimiz İZOTEK KİMYA LTD ![]() ![]() ![]() Bilgilerinize, Anayis Demirel |
![]() |
![]() |
![]() |
İzotek İzalasyon |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzotek İzalasyonSayın yetkili, Firmamızdan Taşkın Yalçın ayrılmıştır ![]() Bilgilerinize, Güner Gülay 05326750194 İZOTEK KİMYA DIŞ CEPHE VE ZEMİN KAPLAMA YALITIM VE BOYA İMALAT İTH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fabrika adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi Özmarangozlar Sitesi 24 ![]() Tel: 0312 395 3951 Fax: 0312 395 3952 E-mail: izotek ![]() ![]() Web adres: Hakkımızda |
![]() |
![]() |
|