Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
muhasebe, programlar, programı, ticari, verim

Verim Ticari Ön Muhasebe Programı Ve Ticari Programlar

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Verim Ticari Ön Muhasebe Programı Ve Ticari Programlar

Verim Ticari 2003 yılında kurulmuşturVerim Ticari kurulduğu tarihten itibaren çeşitli firma ve sektörlere yazılımprojeleri geliştirmektedir Cihaz otomasyonları, sipariş takip,personel takip, üretim takip, maliyet analizi ve üretim planlaması üzerineyazılım projeleri geliştirmiştir Fakat oluşturulan bu özel yazılımlarınhepsinin de finans yazılımına yani muhasebese altyapısına entegre edilmeihtiyacı duyması, ekibi düşündüğü planını uygulamaya yöneltti

Bu nedenle yazılım ekibi 2004 yılında yazmak için kolları sıvadılar Böylece sekötürün liderfirmalarından biri olan “Verim Ticari”nin temelleri atılmış oldu

İlk olarak verim ticari ön muhasebeprogramı 2005 yılında beta sürümünü yayınladı Programdaki eksiklerin tamamen giderilmesiile 2006 yılında Türkiye genelinde program satışa sunuldu

VerimTicari Yazılım ekibi programı geliştirirken en başta diğer yazılımlar gibi aynımodülleri geliştirdi Her ticari yazılımda çek-senet, banka, kasa, fatura vesipariş gibi modüller bulunmaktaydı Fakat yazılım ekibi modül yazılırkendevamlı adına yakışır olması için sürekli "bu modül en Verim’li şekildenasıl kullanılır?” diye düşünerek yazılımı geliştirdi "Kolay veKullanışlı” felsefesi bu yıllarda ürünle bütünleşmeye başladı

Yazılımekibi Verim’in bu derece başarılı olmasından dolayı 2008 yılı başında elindekidiğer 12 programın geliştirmesine son vermiş ve tüm haklarını farklı firmalarasatarak sadece Finans ve TicariProgramlar alanına odaklandı

Demo Program

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com