![]() |
İyi GeceLer Bebeğim |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() İyi GeceLer Bebeğimsana söylemek istediğim çok şey var,kimseye söyleyemem
sadece sana ![]() ![]() sana tüm kalbimi açabilirim, seni kalbimin en derin odasına saklar, dışardaki tüm kavgalardan sakınırım ![]() ![]() seni oranın sahibi yapar, bütün hücrelerini sana adarım seni senden çok severim ![]() ![]() her gece sana dalmadan önce, bütün damlalarını avcumda toplar, öpüp sana uçururum ![]() ![]() gözlerimi kapatıp sanki yanımdaymışsın gibi sarılırım, sen kalbime dokunursun sonra ![]() ![]() ![]() o zaman ben uçurumun en sonuna gelirim, tam düşecekken sen yakalarsın ![]() ![]() başımı göğsüne koyarsın, güzel gözlerinin içinden bembeyaz şarkılar dökülür saçlarıma ![]() ![]() her hıçkırışımda beni daha çok kalbine sararsın, bense daha çok isterim,daha çok ağlarım ![]() ![]() ama gülerim aslında,, beni o kadar çok sev ki bitanem, içimdekinin hangimizin kalbi olduğunu anlayamiym derim ![]() ![]() bunları söylerken kirpiklerin düşer, üstüme ışıktan kum taneleri saçılır ![]() ![]() bütün gecemi onlara bularım ![]() ![]() bulutun üstünde uyusan, o bile incinmez kıpırtılarından ![]() ![]() bütün uykularım senin olsun, yeter ki bi kerecik yanımda uyandığını göriym' iyi geceler BEBEGİM ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İyi GeceLer Bebeğim |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İyi GeceLer BebeğimÇok güzelmiş teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İyi GeceLer Bebeğimbn tşk ederm Gözyası ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : İyi GeceLer BebeğimeLine saqLık c0k qüZeL (:
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İyi GeceLer BebeğimtşkLr ![]() ![]() ![]() |
![]() |