![]() |
Yollar |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Yollar![]() İnsan bir yolcudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollar uzak mevsim soğuk hava kar
![]() ![]() ![]() Yüzyüze gelmeden; Ölmekte mi var!? ![]() Geliver ![]() ![]() ![]() Geliver ![]() ![]() ![]() Geliver de; Küflenmiş yüreklerimiz,karman-çurman olmuş zihinlerimiz senin hasretinle yön bulsun ![]() ![]() ![]() Yollara bakarken gözlerimiz karanlıktan kurtulsun ![]() ![]() ![]() ![]() Yolun yarısında durakladım ![]() Düşündüm ![]() ![]() ![]() Düşündüm ve bu gidişin nereye olduğunu kestirmeye çalıştım ![]() Yolun yarısında da olsa birşeyleri halen idrak edişimi anlayınca; Rabbime şükrettim ve beni yolundan ayırmaması için dua ettim ![]() ![]() İhmal etmiştim,ama ihmal edilmedim ![]() ![]() ![]() Tut elimden,yoldaşım olsun sevdiklerin, Tut ki,edemem sensiz Allah'ım ![]() ![]() ![]() ![]() Varsın biraz da yollar çeksin benim cefamı Artık verin çocuklar, artık verin asamı! ![]() Bir başka kâinata, bir başka yurda yol var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömür takviminde yıllarım yorgun, Gözlerim bakar kör, yüreğim sürgün ![]() Ölüm seni, beni götürür bir gün, O an belli değil, sır garip yolcu ![]() ![]() ![]() Yollar nereye gider, Ve ne düşünür gökler? Göklerin bir sırrı var, Onu arıyor yollar ![]() Gökler suda titriyor, Gökler suda bitiyor ![]() Göklerin yüzü yerde, Yollarınki göklerde Bu yollarda izimiz ![]() Bu göklerde gizlimiz ![]() Yollar beni vardırın ! Gökler, tutup kaldırın ! ![]() her zaman birşeylere son verip her zaman birşeylere başlamak zorunda kalınca nabzımın yavaşladığını seziyordum daha ne kadar dayanabilirdim bu yolculuğun değişkenliğine artık bir yer seçip oturmalıydım ve penceremin içine sığan manzarayla yetinmeliydim işte buydu yaşlanmanın belirtisi hayat benden ayrılıyordu, ben hayatın benden ayrılışını seyrediyordum bu yüzden duvarlarımdaki tablolar sonbahar anlatıyordu bu yüzden şimdiden terkedilmişti gelecek ![]() ![]() ![]() Gidebildiğin kadar git Varabildiğin kadar uzaklara Dönüp bakınca ardına Hala Aynı noktadaysan Ya Menzilin yanlış Ya da adımların
![]() |
![]() |
Cevap : Yollar |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : YollarÇok anlamlı bir paylaşım olmuş teşekkürler:56:58 |
![]() |
![]() |
|