Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derneği, samsun, sayder, yazarlar

Samsun Samsun Yazarlar Derneği (Say-Der)

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Samsun Samsun Yazarlar Derneği (Say-Der)

* SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ (SAY-DER)

Faliyet Alanıernekler

Telefon Numarası:0362 4316235

Fax Numarası:0362 4316235

Adresi:Ondokuzmayıs Mah Himayeyi Etfal Sk No:13 Adilbey İşhanı Kat:3 -18 Samsun

E-Posta Adresi
:
saydersamsun@mynetcom Web Adresi
:
wwwsay-derorg
:
Samsun Yazarlar Derneği(SAY-DER) Yönetim Kurulu : Başkan: Ahmet SEVEN, Sosyal İşlerden Sorumlu Bşk Yard Sami KESMEN Mali Sekreter: İsa ABANOZ, Basın Yayın Halkla İlişkiler Sekreteri: Ali Kayıkçı, İhsan İDE, İsmet KÖKSAL, Mine AKTAŞ, Muhammet KÖKSAL, Selçuk KEMERÖZ'dür Samsun Yazarlar Eğitim ve Kültür Derneği (SAY-DER) 2005 yılı Mayıs ayında kurulmuş, başta Samsun olmak üzere yazar, şair, ozan kültür ve sanat adamlarını bünyesinde toplayıp, onların bilgi ve birikimlerinden istifade ederek mesleki çalışmalarında yardımcı olmak, bir çatı altında toplanarak daha yararlı çalışmalara imza atabilmek amacıyla kurulmuştur Kurucu Başkanlığını Ahmet SEVEN'in yaptığı derneğin kurucuları Prof Dr Celal TARKÇI, Prof Dr Mustafa ÖZBALCI, Doç Dr Şaban SAĞLIK, YrdDoçDr DAli TÖKEL, Eğt Yazar Nizamettin AKSU ve Kerim SARILAR'dan oluşmaktadır Sosyal ve kültürel açıdan çeşitli kampanyalar başlatan dernek haftalık pazar sohbetleri gerçekleştirmekte, bu anlamda çeşitli kuruluşlarlada ortak faaliyetler sürdürmektedir Faaliyetleri tüzüğü doğrultusunda çok yönlü olarak devam etmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com