Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
danişmanlik, emlak, nbr, şti

Nbr Emlak Danişmanlik Ltd. Şti.

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nbr Emlak Danişmanlik Ltd. Şti.

* NBR EMLAK DANIŞMANLIK LTD ŞTİArnavutköy C N:49 Garanti Bankası yakınında Arnavutköy M , Bebek, Beşiktaş - İstanbul :
(0212) 2636053, (0212) 2636049, (0533) 7732313 :
(0212) 2650368 NBR EMLAK GİRİŞnurettin@nbremlakcomtr Sektör:Emlakçılar1990 yılından bu yana hizmetinizde olan NBR Emlak, Arnavutköy, Bebek, Kuruçeşme ve Ulus semtlerinde yer alan satılık/kiralık ev, villa ve yalıların el değiştirmesi işlemlerine aracılık etmektedir Emlak sektöründeki 18 yıllık deneyimi ile NBR Emlak, dürüst, kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışından ödün vermeden, güvenilir garimenkul danışmanı olma misyonunu sürdürmektedir
Gayrimenkul konusundaki ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde sonuçlandırmak için Arnavutköy Caddesi'nde sizleri bekliyoruzÜrün KategorileriEmlakçılarAktivitealış satış işlemleriapartman alım-satım işleriarazi alım -satım işleribağımsız villalarbina kiralamabüro kiralanmasıemlak işlemleriemlak piyasasıgayrımenkul alımı ve satımıgayrimenkul hizmetlerimağaza kiralamamobilyalı büro kiralanmasımobilyalı konut kiralamaprofesyonel danışmanlık hizmetlerivilla alım -satım işleriÜrünlerstüdyolartarihi binalarServislerdaire kiralamaücretsiz danışmanlıkFaaliyet Zamanıpazarları açık Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com