Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haylaz, kardeşler

Haylaz Kardeşler

Eski 12-02-2008   #1
KRDNZ

Haylaz Kardeşler

bir kasabada çok haylaz iki erkek kardeş varmışkasabada ne olsa onlardan biliniyormuşcam kırar,kapıları tekmeleyip kaçar böyle iki kardeş işte babasıda durumdan oldukça üzüntü duyar ve pedere gider pedere durumu anlatır pederde adama çocıkları bir de bana getir de konuşayım onlarla deradam çocuklarıda alır peder gider peder önce içeri büyük kardeşi alır ve sorar'' yavrum söyle bakayım tanrı nerde'' çocuktan çıt çıkmaz peder tekrar sorar ''oğlum tanrı nerede'' çocuk telaşla kaçar odadan ve küçük kardeşinide alıp eve giderkapılarını iyice kitledikten sonra küçük kardeş sorar ''abi noldu niye kaçtık'' abi cevap verir ''oğlum tanrı kaybolmuş bizden biliyorlar''

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Haylaz Kardeşler

Eski 12-05-2008   #2
dejavu2009

Cevap : Haylaz Kardeşler

çocuklar haklı :)))

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com