Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, rüstem’in, yetti

Rüstem’in Adı Yetti!

Eski 12-02-2008   #1
Şengül Şirin

Rüstem’in Adı Yetti!

Rüstem’in adı yetti!
Çaldığı araba Türk’ün çıktı, feleği şaştı Polisi aradı "Arabayı getiriyorum, beni hapse atın, Türk’e vermeyin Dayaktan korkuyorum" diye yalvardı
BELÇİKA’nın Liege kentinde yaşayan Rüstem P (49) isimli Türkün arabası 27 Kasım gecesi çalındı Rüstem P, şans eseri evinin penceresinden sokağa bakınca, arabasının evinin önünde olmadığını gördü Bunun üzerine arabasında bulunan "araç telefonunu" aradı Arabayı çalan Sebastian K (27) isimli Belçikalı genç telefonu açtı Arabamı çaldın geri getir Rüstem P, telefonu açan gence önce Türkçe olarak, "Yanlış arabayı çaldın geri getir" dedi Arabası çalanın Türk olmadığını anlayınca 49 yaşındaki mağdur, Fransızca olarak "Bak Belçikalı O çaldığın araba bir Türk’e yani bana ait Adım Rüstem Sana o arabayı kim çaldırdıysa ismimi söyle" dedi Araç telefonuyla polisi aradı Bu tehdit üzerine korkan Sebastian K isimli hırsız ne yapacağını şaşırdı Dövülmekten, hatta öldürülmekten korktuğunu belirten Sebastian K, araç telefonundan hemen polisi aradı Kendisini tanıtan ve hırsız olduğunu söyleyen Sebastian K, "Çaldığım araba Türk’ünmüş Adı Rüstem’miş! Beni bulurlarsa çok döverler Şimdi arabayı getiriyorum Ben de geliyorum Beni teslim alın ve tutuklayın Lütfen Türk’e vermeyin" dedi Rüstem’e tehdit sorgusu Polis, karakolun önüne gelen Sebastian K isimli genci tutuklarken, Rüstem P’yi ise arabasını almak üzere karakola davet etti Polis, Rüstem P’yi ’tehdit’ suçlamasıyla gözaltında tutup, ifadesini alsa da, delil bulamadığı için serbest bıraktı Rüstem P, ise arabasını çalanı tehdit etmediğini sadece, Türk olduğunu belirtip, ismini söylediğini açıkladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com