![]() |
Bu da Çarşaflı stand up'çı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Bu da Çarşaflı stand up'çı..39 yaşındaki Hatice Çöpoğlu aslında bir laborant ![]() ![]() Yaşadığı tüm sorunları ti'ye alan Çöpoğlu, 'Kadınca Kararınca Şakalar' adlı stad-up gösterisiyle ilk kez bugün sahneye çıkacak ![]() Bugün saat 14 ![]() ![]() Hatice Çöpoğlu, farklı bir insan ![]() ![]() ![]() ![]() İşte hayatında bunun gibi birçok önyargı ile karşılaşan Çöpoğlu, 39 yıllık ömrüne sığdırdıklarını, gerçekleştireceği gösteri ile kadınlarla paylaşacak ![]() ![]() İlk gösterisine yakın arkadaşlarını, eş dostu çağıran Çöpoğlu "Bizden de mi para alacaksın?" sorusuna, esprili bir dille cevap vermiş: "Hem 2 ![]() Özel hayatında çarşaf giyen Çöpoğlu, sahne kıyafeti olarak tunik ve pantolonu seçmiş ![]() ![]() ![]() CEM YILMAZ'I BEĞENİYOR "Hayatta hiçbir şeyi çok fazla ciddiye almamak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() TEPKİLER BENİ YILDIRMAZ Çöpoğlu, "Ben ilk kadın stand-up'çı olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAZLI ILICAK'I GÖSTERİSİNE DAVET ETMİŞ Çöpoğlu, gösterisine Nazlı Ilıcak'ı davet etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() AYRIMCILIĞI Tİ'YE ALMAYI BAŞARABİLİYORUM Başörtülü, örtüsüz, sağcı solcu demeden her kadını bir noktada birleştirmeye çalışan Çöpoğlu, hiçbir görüş ve düşüncenin insanların arasını bozabileceğine inanmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CHP'NİN AÇILIMINA DESTEK Siyasi konulara girmeyen ve kıyafetinin değil, başarısının konuşulmasını isteyen Çöpoğlu, çarşafın toplum nazarında kabul görmesini sağlayan açılımları ise destekliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu da Çarşaflı stand up'çı.. |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bu da Çarşaflı stand up'çı..Taktir edilecek bir kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|