Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, istiyorum, lütfen, yardım

Acil Yardım İstiyorum Lütfen!!!

Eski 11-28-2008   #1
sudenaz
Icon1861

Acil Yardım İstiyorum Lütfen!!!

arkadaşlar benim görsel programlama dersimden vericeğim ilk program öğrenci takip programı visual studionet de yazılmış olucak bunun için sizden yardım istiyorum ben genel olarak program hakkında bir tanıtım yazdım kodlarada biraz başladım sizlerden istediğim bana yol göstermeniz neler ekleyebilirim hangi özellikleri eklesem daha iyi olur gibi şeyler olması gerekli şeyler var zaten ama artı neler olmalı sizce bu konuda daha acemiyim yardımlarınıza ihtiyacım var !
visual studionet hakkında bilgisi olan kişilerden rica ediyorum yardımcı olun lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Acil Yardım İstiyorum Lütfen!!!

Eski 11-29-2008   #2
[KAPLAN]

Ne yazık ki bildiğim programlama dilleri arasında visualStudionet bulunmuyor Algoritma konusunda mı yardım arıyorsunuz, yoksa bir öğrenci takip sisteminde neler yapabileceğiniz hususunda mı ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2008   #3
sudenaz

ilk aşama olarak yapmam gereken yani bana şuan için lazım olan bu program da neler yapabileceğim hususunda
ilginiz için yinede ben teşekkür ederim KAPLAN bey

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com